حجتالاسلام علیرضا عیسیخانی روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا به فعالیت ۲۵ مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان اشاره کرد و افزود: از این آمار ۱۵ مرکز به صورت ثابت و ۱۰ مرکز به صورت سیار فعالیت دارند که مراکز سیار آموزشهای لازم را به روستاهای استان ارائه میدهند.
وی با بیان اینکه توجه به قصههای بومی و محلی و همچنین مسائل تربیتی از اولویتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان است، اضافه کرد: بسیاری از مفاهیم اخلاقی را میتوان با قصه به شکل هنرمندانه و خلاق منتقل کرد چرا که قصهها به ما مهارت درست زندگی کردن در زمان حال و آینده را یاد میدهند.
این مسوول با تاکید بر اینکه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از مجموعههای موثر فرهنگی است،گفت: روح و جان کودکان مشتاق یادگیری و فراگیری است، به همین دلیل تلاش میشود از ظرفیت مربیان و امکانات کانون در آموزش آنها استفاده شود.
عیسی خانی با بیان اینکه کودکان در جامعه انسانی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و به همین مناسبت هفته ای به نام آنها اختصاص یافته است، گفت: ۱۴ تا ۲۰ مهر هر سال به هفته ملی کودک در کشور نامگذاری شده است و بر این اساس برنامه هایی با هدف شادابی و نشاط این قشر برگزار می شود.
وی یادآور شد: طی هفته کودک امسال ۲۸ عنوان برنامه در استان برگزار شد که اجرای نمایشنامه "بز زنگوله" یکی از این برنامه ها بود که استقبال بی نظیر گروه های هدف را به دنبال داشت.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خاطر نشان کرد: انتخاب هفتهای به نام کودکان فرصت مناسبی برای توجه بیشتر به نیازهای کودکان و نیز آگاهیبخشی به جامعه درباره مسائل آنهاست.