سهراب رضایی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام اینکه علت این آتش سوزی شعله ور شدن روغن آشپزخانه بود، اظهار کرد: کارشناسان علت این آتش سوزی را داغ شدن روغن پخت و پز و به نقطع اشتعال رسیدن آن اعلام کردند.
وی ادامه داد: پس از رسیدن این شعلهها به چربیهای جمع شده در هواکش رستوران، این آتش سوزی گستردهتر شد.
رییس اداره آتش نشانی با بیان اینکه نیروهای امدادی سریعا به محل اعزام شدند، افزود: دود جمع شده در محل نیز با کمک دستگاههای هدایت کننده هوا تخلیه شد.
رضایی اضافه کرد: خوشبختانه در این حادثه کسی آسیب ندید.