یزد- ایرنا - معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: برای رسیدن به توسعه پایدار باید ریل آموزش را تغییر داد و به سمت علوم و تکنولوژی جدید حرکت کرد.

به گزارش ایرنا ، "عبدالرضا فولادوند" روز سه شنبه در آیین تودیع و معارفه مدیران کل پیشین و جدید آموزش و پرورش استان یزد افزود: آموزش پرورش در جهان هم ابزار رسیدن به توسعه و هم بخشی از اهداف توسعه است و نیل به توسعه پایدار و مبتنی بر دانش و بینش بومی جوانان و کسب قدرت در عرصه جهانی، بدون پرورش نخبگان علمی از طریق سرمایه گذاری دراز مدت در آموزش و پرورش بدون در نظر گرفتن نیروی انسانی محقق نمی شود.

وی اظهار کرد: امروز در برخی از کشورها نیروی انسانی جای منابع طبیعی و معادن زیرمینی را گرفته است به عنوان مثال ژاپن از منابع و معادن فقیر است اما در حوزه نیروی انسانی حرف اول را می زند و نیروی انسانی خود را به قدرت سوم تکنولوژی و هوش مصنوعی مبدل کرده است.

فولادوند خاطرنشان کرد: ما به عنوان متولیان عرصه تعلیم و تربیت مسوولیت داریم در راستای پرورش نیروی انسانی خلاق ، مبتکر تلاش کنیم زیرا این تفکر خلاق و تعقل ،تمدن ساز است .

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدرسه جای پرورش خلاقیت، دانش آموزان فکور و احیای هویت دینی و علمی است تصریح کرد: رییس جمهور ضمن تاکید بر شتاب بخشی در بحث مدرسه سازی و مولفه‌های دیگر بر عدالت آموزش ، کاهش شکاف بین مناطق و حاشیه ها و تقویت مدارس دولتی توجه ویژه دارند.

وی از مدیریت ارشد و مسوولان استان یزد خواست همچون گذشته در حوزه تعلیم و تربیت، یار و یاور آموزش و پرورش باشند و ادامه داد: امیدواریم این استان در حوزه تعلیم و تربیت روز به روز پله های ترقی را طی کند و جایگاهش در این حوزه برای همیشه تثبیت شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: ما مسوولان، کارگزاران تعلیم و تربیت و کارمند دولت هستیم بر همین اساس مدیرکل جدید باید برای امید آفرینی و توسعه کشور و استان ، شایسته سالاری را مد نظر قرار دهد و از نخبگان برای پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت استفاده کند.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه دانش آموزان امانت دست ما هستند گفت: مردم، معلمان و دانش آموزان حرمت دارند ،باید احترام انها را حفظ کنیم و نه تنها فرهنگیان استان بلکه همه مردم این استان در عرصه تعلیم و تربیت باید مشارکت کنند که این هنر مدیریت است.

وی افزود: امیدواریم بتوانیم گام های مثبتی در راستای تعلیم و تربیت و پرورش دانش آموزان کشور برداریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش در بخشی دیگر از سخنان خود افزود: فرهنگیان استان یزد ، این استان را ۳۰ سال در مقام برتر کشور حفظ و نگهداری کردند که جای قدردانی دارد .

وی قناعت ، مناعت طبع و سخت کوشی و پشتکار را از ویژگیهای بارز مردم این استان بیان و خاطرنشان کرد: هر گوشه خیابان و کوچه استان نشان از تمدن است.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی ادامه داد: این سخت کوشی و تلاش در حوزه تعلیم و تربیت هم در این استان نمود پیدا کرده است زیرا در توسعه علوم حوزوی در ایران و کشورهای مسلمان حرفی برای گفتن دارد و در حوزه تعلیم و تربیت جدید در ایجاد مدارس دخترانه نقش درخشانی در تاریخ قدیم دارد.

در این مراسم از تلاش های "محمدکاظم رحیمی نژاد" مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان یزد قدردانی و "حاج علی دهقان بهابادی "بعنوان مدیرکل این اداره کل معرفی شد.

همچنین در این مراسم استاندار یزد از محمدکاظم رحیمی نژاد و همسر وی با اهدای لوح قدردانی کرد.

مشاور مدیرکل آموزش و پرروش استان یزد از ۱۴۰۱ تاکنون ، معاون پژوهش ، برنامه ریزی و توسعه اداره کل آموزش و پرورش استان یزد در سه مقطع مختلف برای حدود هفت سال ، رییس اداره بودجه اداره آموزش و پرورش استان یزد به مدت ۶ سال ، مسوول حراست اداره کل آموزش و پرورش استان یزد و دبیر مرکز تربیت معلم شهید پاکنژاد یزد ،بخشی از کارنامه کاری "حاج علی دهقان بهابادی" است.

حاج علی دهقان بهابادی از جانبازان و آزادگان هشت سال دفاع مقدس است که به مدت ۹۲ ماه ( هفت سال و ۶ ماه ) در زندان های رژیم بعث در عراق اسیر بود، و درصد جانبازی وی ۴۵ درصد است.