گچساران- ایرنا- مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گچساران گفت: قیام ۱۹ آبان ماه ۵۷ گچساران به‌عنوان روز استان کهگیلویه و بویراحمد از سوی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور مصوب شده و از سال آینده در تقویم رسمی کشور اضافه خواهد شد.

یدالله مرادی روز سه شنبه در نشست شورای اداری گچساران گفت: آبان ماه روزهای غرورآفرین بسیاری در تاریخ کشورمان دارد و روز ۱۳ آبان ماه روز وقوع انقلاب دوم است.

وی بیان کرد: روز نوزدهم آبان ماه سال ۱۳۵۷ که ۶ نفر از جوانان گچسارانی در قیام خونین مسجد شهیدان به شهادت رسیدند از روزهای تاریخی و جاودانه کشورمان است.

مرادی گفت: انتظار می رود تمام دستگاه‌ها و نهادهای شهرستان نیز جلسات روشنگری و بصیرتی برای تبیین این روز بزرگ از جهت چرایی، چگونگی و همچنین دستاوردهای آن در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی داشته باشند.

وی ادامه داد: مراسمی امسال به مناسبت قیام ملی مردم گچساران در ۱۹ آبان ۵۷ برگزار می شود چراکه مردم انقلابی گچساران قیامی را رقم زدند که در جنوب کشور بی‌نظیر بود و دستاوردهای ارزشمندی داشت.

مرادی ابراز کرد: زحمت‌هایی فراوانی برای ثبت این قیام صورت گرفت که قیام ۱۹ آبان ماه ۵۷ به‌عنوان روز استان کهگیلویه و بویراحمد ازسوی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور مصوب شده و از سال آینده در تقویم رسمی کشورمان درج خواهد شد.

وی اظهار کرد: امسال به مناسبت قیام ۱۹ آبان اجلاسیه باشکوهی با حضور مسئولان کشوری و استانی در شهرستان گچساران برگزار خواهد شد.

فرماندار گچساران در ادامه این نشست هم گفت: آبان ماه حوادث زیادی دارد که تاریخ را تغییر داد، روز ۱۳ آبان روز دانش‌آموز و مبارزه با استکبار جهانی است و شاید برای ما مردم گچساران مهم‌تر از همه نیز روز قیام ۱۹ آبان ۵۷ باشد.

روانبخش دیهیم خوب افزود: هشتم آبان ماه روز نوجوان و بسیج دانش‌آموزی است و شهید محمدحسین فهمیده به ما یاد داد که برای مقابله با دشمن دل بزرگ و اراده بزرگ باید داشت.

وی با بیان اینکه امروز دانش‌آموزان باید مسلح به سلاح علم و ایمان شوند تصریح کرد: حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان ماه موجبات ناامیدی را برای دشمن به همراه خواهد داشت.

دیهیم خوب ابراز کرد: روز ۱۳ آبان روز بصیرت افزایی و دشمن‌شناسی است و همه باید تلاش کنیم که دستاوردهای ارزشمندی این روز در جامعه به‌خوبی تبیین شود.

فرماندار گچساران اظهار کرد: امروز وحدت بین اقشار مختلف مردم جامعه ضروری است اگرچه ۲ عامل موجب خدشه به وحدت مردم می‌شود یکی تعصبات قومی و طایفه‌ای است و دیگری هم عامل بیرونی و بحث تفرقه‌افکنی دشمن است که باید در این زمینه‌ها هم هوشیار باشیم.

دیهیم خوب تصریح کرد: اما روز ۱۹ آبان ماه ۵۷ برای شهر و استان مان یک افتخار است چراکه فرهنگ شهادت در دوران خفقان رژیم پهلوی با شهادت ۶ نفر از جوانان این شهرستان آغاز شد.

وی با بیان اینکه مدیران باید پای‌کار باشند گفت: مدیر جمهوری اسلامی از امکانات دولتی برای امورات شخصی استفاده نکند.

دیهیم خوب تصریح کرد: ما هم‌ می‌پذیریم که در گچساران گرانی وجود دارد اما این مشکل مربوط به‌کل کشور هم ‌می‌شود.

وی ادامه داد: مدیران نسبت به پرداخت قبض‌های آب، برق و گاز ادارات و دستگاه‌ها توجه کنند و این بدهی‌ها را به مدیر بعدی نیز منتقل نکنند.

فرماندار گچساران گفت: برخی ادارات نسبت به امورات همدیگر کارشکنی می‌کنند و متأسفانه برخی مدیران انحراف ایجاد کرده‌اند و باید اصلاح کنند.

دیهیم خوب ادامه داد: تغییر و تحول و انتصابات جزئی از مدیریت است و اما اینکه مدیر پاسخگوی مردم نباشد و رفتارش را تغییر بدهد در شأن مدیر جمهوری اسلامی نیست.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.