شهرکرد – ایرنا - فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری رزمایش خودروی و موتوری به مناسبت هفته نکوداشت پدافند غیرعامل در سطح عرصه های منابع طبیعی گفت: با هماهنگی انجام شده با دستگاه قضایی و همکاری عوامل نیروی انتظامی ۲ فقره احکام صادره قطعی قضایی مبنی بر تصرف اراضی ملی مَرغزاردر بخش مرکزی شهرستان بروجن به مساحت ۱۱ هکتار رفع تصرف شد.

سرهنگ صادق محمدی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: از این میزان مساحت مَرغ رفع تصرف شده در بخش مرکزی بروجن ۲.۳ مربوط به مَرغ نورآباد و ۸.۷ هکتار مربوط به مرغ دِهنو بخش مرکزی بروجن است.

وی بنچ مارک‌گذاری، رفع تصرف و تعیین حد و مرز مَرغ کُنَرَک علیا گندمان شهرستان بروجن به میزان ۱۰۰ هکتار را از دیگر اقدامات یگان حفاظت منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد و اظهار داشت: در خصوص تصرفات صورت گرفته در مرغ کنرک علیا به تعداد ۴۰ فقره پرونده تخلف تشکیل و در شرف رسیدگی است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: مَرغ سیرَک و نوآباد به مساحت ۱۸.۸ هکتار، مَرغ سَرخِره بهرام آباد شهرکرد به مساحت ۸۸ هکتار بنچ مارک‌گذاری انجام شده و با توجه به تصرف قسمتی از اراضی ملی در حال پیگیری برای رفع تصرف اراضی هستیم.

بیشتر بخوانید:

۲۹۵هکتار از اراضی ملی چهارمحال و بختیاری رفع تصرف شد

رفع تصرف ۲۶۴ هکتار از اراضی ملی

وی با اشاره به تشکیل ۳۱۴ فقره پرونده تخریب و تصرف در عرصه‌های منابع طبیعی به مساحت ۸۶۶ هکتار اضافه کرد: پس از سیر مراحل قانونی و قضایی تعداد ۱۸۵ فقره پرونده به مساحت ۲۶۴ هکتار از اراضی ملی از ید متصرفین رفع تصرف و تحویل ماموران یگان‌های حفاظتی شده است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: در اجرای تبصره یک ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع به میزان ۱۰۳ هکتار از ید متصرفین خلع ید شده است.

وی اضافه کرد: در ادامه از مردم استان و دوست‌داران طبیعت تقاضا می‌شود درصورت مشاهده هرگونه تخلف در عرصه‌های منابع طبیعی مراتب را از طریق کد امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و سامانه ۱۳۹ اطلاع رسانی کنند.

به گزارش ایرنا، هم‌اکنون ۷۴۰ هزار هکتار وسعت استان شامل جنگل‌ها و مراتع متراکم و نیمه متراکم با تراکم پوشش بیش از ۲۵ درصد در شرایط بحرانی آتش‌سوزی قرار دارد که با اجرای طرح پهنه‌بندی و تعیین مناطق دارای خطر آتش‌سوزی بالا و تعیین این مناطق عوامل تسریع و وسعت سطح آتش‌سوزی را مدیریت و موجب کاهش خسارت به منابع طبیعی می‌شود.

یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار از مساحت چهارمحال و بختیاری را مراتع و جنگل‌ها پوشش داده است که رقمی معادل ۸۶.۵ درصد از سطح این استان را شامل می‌شود.