بوشهر- ایرنا- رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهرگفت: در سال جاری تاکنون ۱۰۴ فقره تصادف فوتی در جاده‌های این استان ثبت و ۱۳۴ نفر فوت کرده‌اند که نسبت به مدت مشابه از نظر تعداد تصادف های فوتی ۹درصد کاهش اما از نظر تعداد ۲درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا، بابک کاوه‌ئیان روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: امسال تاکنون ۱۵۷ میلیون و ۱۸۰ هزار تردد خودرو در جاده‌های استان بوشهر ثبت شده است.

وی افزود: ۸۰ درصد محورهای استان بوشهر به سامانه‌های هوشمند شامل ۶۰ دستگاه تردد شمار، ۱۹ دستگاه دوربین نظارت تصویری، ۵۳ سامانه ثبت تخلفات رانندگی و چهار سامانه توزین خودرو باری حین حرکت مجهز شده اند.

کاوه ئیان یادآور شد: ۶۰ درصد تصادفات جاده‌ای استان بوشهر در بزرگراه‌ها رخ می‌دهد و عدم توجه به جلو ناشی از «سرعت» و «خستگی و خواب آلودگی» نیز از بیشترین عوامل تصادفات در بزرگراه‌های استان است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر تصریح کرد: در هفت ماه امسال یکهزار و ۱۲۸ فقره تصادف جرحی و ۲ هزار و ۷۵۲ فقره تصادف خسارتی در جاده‌های استان ثبت شده است.

وی گفت: محورهای بزرگراه بوشهر- برازجان، کنگان- خورموج و برازجان- گناوه بیشترین تصادفات جرحی و فوتی را به خوداختصاص داده اند.

بیشتر بخوانید

ناوگان حمل و نقل عمومی بوشهر بیش از چهار میلیون تن کالا جابجا کرد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان: ۱۸ کیلومتر از راه‌های بوشهر روشن شد

بیش از ۲ میلیون مسافر در بوشهر جابجا شدند

کاوه ئیان ادامه داد: در ۷ ماه امسال جاده‌های جم- ریز، ساحلی بوشهر- گناوه و دیلم- بهبهان بالاترین میزان تصادفات را به خود اختصاص داده‌اند.

این مقام مسوول گفت: بیشترین تصادفات در جاده‌های فرعی و روستایی استان بوشهر نیز مربوط به محورهای وحدتیه- آبپخش و دهقائد - سعدآباد در شهرستان دشتستان است .

وی افزود: عدم توجه به جلو که ناشی از سرعت و خستگی یا خواب آلودگی است در کنار حواس پرتی راننده ناشی از صحبت با تلفن همراه و استفاده از مشروبات الکلی ،عدم رعایت فاصله طولی و عرضی با سایر خودروها و بی توجهی به رعایت حق تقدم عبور بخصوص در نزدیکی تقاطع‌ها از مهمترین دلایل تصادفات در بزرگراه‌های استان است.

کاوه ئیان یادآور شد: اوج تصادف های جاده ای در استان بوشهر مربوط به ساعت ۲۰ تا ۲۴ است.

وی تصریح کرد: ۹۰ درصد از قابلیت عکس‌العمل راننده به دید راننده بستگی دارد که این دید در شب به شدت محدود شده و کاهش می‌یابد.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بوشهر گفت: باید در شب با سرعت مطمئنه و تمرکز بالا رانندگی کرد، ضمن اینکه توصیه می‌شود رانندگان در جاده‌های دو طرفه یا کوهستانی به سفر شبانه نپردازند.

وی افزود: همچنین اگر سن راننده بالای ۶۰ سال است یا دارای ضعف بینایی است باید از رانندگی در شب خودداری کند.

کاوه‌ئیان با تاکید بر بررسی سلامت چراغ‌ها و تنظیم نور چراغ‌ها گفت: لازم است رانندگان به عابر پیاده، موتورسیکلت‌ها و دوچرخه‌ها توجه کنند چون در شب به سختی دیده می‌شوند.