روح الله خدابنده لو روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این نهاد کمکهای متعددی را به گروههای هدف تحت پوشش انجام میدهد، افزود: متاسفانه برخی از مددجویان از باب تکدیگری، نسبت به مبلغی هم که بهزیستی به آنان پرداخت می کند، درآمد بیشتری را کسب میکنند.
وی با بیان اینکه این نهاد با وجود پیگیری بهزیستی مبنی بر تحت پوشش قرار گرفتن برخی از متکدیان نیز از انجام این کار خودداری می کنند، اظهار داشت: از هم استان ها درخواست داریم از کمک کردن به متکدیان در سطح شهر خودداری کنند.
این مسوول با بیان اینکه کمک نکردن مستقیم به متکدیان باید به یک فرهنگ تبدیل شود، گفت: کمک ها به نهادهایی از قبیل بهزیستی، کمیته مداد امام خمینی(ره) و موسسات خیریه مجوزدار باید صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه بهزیستی استان در صورت وجود مددجوی متکدی به هیچ عنوان مستمری او را قطع نمی کند، خاطرنشان کرد: یکی از اهداف بهزیستی استان توانمندسازی مددجویان تحت پوشش بوده است که پس از اطمینان بخشی از چرخه خدمت رسانی خارج می شوند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه مددجویان تحت پوشش بهزیستی استان مستمری ماهانه به میزان حدود ۱۰ میلیون ریال دریافت می کنند اضافه کرد: با افزوده شدن هر فردی هم که تحت پوشش مددجو باشد مبلغی نیز اضافه می شود.
این مسوول با بیان اینکه حمایت های غیرمستمر این اداره کل در حوزه مسکن مبتنی بر شرایطی انجام می گیرد ادامه داد: ثبت نام شدگان در نهضت ملی مسکن و یا ساختمان مورد تایید نظام مهندسی با عمر ساخت زیر ۲۰ سال، یا دارای زمین، ۲ میلیارد ریال وام بلاعوض و از سوی راه و شهرسازی نیز سه میلیارد و ۵۰۰ تا پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وام تعلق می گیرد.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان در خصوص اشتغال گروه های هدف تحت پوشش نیز گفت: متقاضیان هدف در صورت داشتن مدرک فنی و حرفهای، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وام با نرخ چهار درصد به مدت هفت ساله اعطا می شود که شرایط خوبی مهیا شده است.