به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا ابراهیمی روز چهارشنبه در آیین اختتامیه اولین همایش جایگاه علم در تمدن نوین اسلامی به میزبانی دانشگاه ارومیه با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان افزود: این استان با ۹۶۷ کیلومتر مرز مشترک با سه کشور خارجی، میتواند به عنوان پلی برای ارتباطات علمی و فرهنگی عمل کند.
وی با بیان اینکه یکی از برنامههای کشور توسعه روابط با دانشگاههای کشورهای همسایه است، اضافه کرد: امید است روابط تحصیلی، اجتماعی و علمی و تجاری با کشورهای همسایه هر روز قویتر شود.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاههای استان باید در حل مشکلات منطقه نقش موثری ایفا کنند، ادامه داد: تلاش داریم با همکاری اساتید دانشگاهی این اهداف را عملیاتی کنیم.
سرپرست استانداری آذربایجان غربی با اشاره به تعداد بالای دانشجویان در استان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۹۰ هزار دانشجو در دانشگاههای مختلف آذربایجان غربی مشغول به تحصیل هستند و برگزاری چنین همایش هایی ضمن کمک به تحقق تمدن نوین اسلامی، جایگاه علمی دانشگاهها را نیز ارتقا میدهد.
ابراهیمی گفت: جمهوری اسلامی ایران رتبه پنجم دنیا در تولید علم را دارا بوده و در منطقه نیز مقام اول را به خود اختصاص داده که نشاندهنده عزم و اراده مسوولان کشور برای ارتقای سطح علمی و فرهنگی است که آذربایجان غربی نیز در این خصوص نقش بسیار مهمی ایفا کرده است.
به گزارش ایرنا، این همایش با هدف تقویت ارتباطات علمی و فرهنگی و بررسی نقش علم در توسعه تمدن نوین اسلامی برگزار شد و حضور اساتید، دانشجویان و فعالان علمی در این مراسم، نشان از اهمیت موضوع و عزم جدی برای پیشبرد اهداف علمی در استان دارد.
همایش بین المللی جایگاه علوم در تمدن نوین اسلامی با حضور اندیشمندانی از ایران و چهار کشور همسایه و اسلامی به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد .
در مدت ۲ روز این همایش که افزون بر ۱۴۰ مقاله به آن ارسال و ۱۱۸ مورد آن پذیرفته شده بود، ۲۲ مقاله به صورت شفاهی ارائه شد.