به گزارش خبرنگار ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، رضوان حکیمزاده در گفت و گویی اظهار کرد: تاسیس این سازمان در ساختار آموزش و پرورش که در سال ۱۳۹۹ صورت پذیرفت، نشاندهنده حاکمیتی بودن مساله تربیت اوان کودکی است که مهمترین سرمایههای کشور هستند.
وی همافزایی و همکاری بیندستگاهی را یکی از ملزومات تحقق اهداف تعیینشده در اسناد بالادستی دانست و ادامه داد: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک مانند هر سازمان نوپای دیگری نیازمند حمایت تمام نهادها و دستگاههای کشور به ویژه قوای سه گانه است تا بتواند به بهترین شکل فضا را برای تعلیم و تربیت اوان کودکی فراهم کند.
سرپرست سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با اشاره به اقدامات انجامشده، اضافه کرد: این سازمان متولی اصلی حوزه اوان کودکی است و طبق اسناد بالادستی و تاکیدات برنامه هفتم پیشرفت،برنامههای خود را با قدرت ادامه خواهد داد تا بتواند هدف اصلی که پوشش کامل کودکان ۴ تا ۶ سال با تأکید بر مناطق کمبرخوردار است را محقق کند.
حکیمزاده تسریع و تسهیل صدور مجوز برای موسسان کودکستانها را یکی دیگر از اولویتهای سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در دور جدید برشمرد و تصریح کرد: با توجه به نقش مهمی که کودکستانها در تربیت اوان کودکی دارند، تسریع و تسهیل فرایندها امری ضروری است که البته این مهم با همکاری معاونتهای آموزش ابتدایی ادارات کل آموزش و پرورش استانها محقق خواهد شد تا همه کودکان ۴ تا ۶ سال کشور از فرصت پیشدبستانی بهرهمند شود.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش نظارت بر فعالیتها، برنامهها و محصولات حوزه اوان کودکی را از دیگر برنامهها و اولویتهای سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک دانست و تاکید کرد: برنامه خوبی برای نظارت میدانی و نظاممند طراحی شده که به زودی اجرا خواهد شد.
حکیمزاده خاطرنشان کرد: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تمام توان خود را برای نهادینه شدن حقوق کودک به کار خواهد گرفت و تلاش دارد با همکاری سازمانهایی مانند برنامه و بودجه و اداری و استخدامی و همچنین استفاده از ظرفیتهای وزارت آموزش و پرورش این امر را که از تاکیدات مهم اساسنامه سازمان است، به ثمر برساند.
سرپرست سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در پایان با تاکید بر اینکه امر تربیت اوان کودکی عرصهای کاملاً تخصصی است، تأکید کرد: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با قدرت فعالیت خود را ادامه خواهد داد و هیچ تغییری در خصوص این سازمان در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار ندارد.