به گزارش ایرنا، علیرضا خردمند روز چهارشنبه در نشست با تعدادی از دانشآموزان و نخبگان بسیجی دختر دزفول در محل دفتر فرماندار این شهرستان بیان کرد: دزفول شهرستان باظرفیتی است و با وجود برخی کاستیها، سطح تجهیزات و امکاناتش از سایر شهرستانها بیشتر است.
وی اظهارکرد: وجود خیرین در شهرستان دزفول نیز اتفاقات خوبی رقم زده ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله است.
فرماندار ویژه دزفول با بیان اینکه مشکلات حوزه دانشآموزی قابل پیگیری است، گفت: برای حل برخی مشکلات باید سلیقه به خرج داد و با کمی خلاقیت شرایط مطلوبتری برای دانشآموزان فراهم کرد.
وی دانش آموزان را طلایه داران تعلیم و تربیت دانست که حضورشان در بسیج یک امر بسیار مهم است و میتواند زمینه ساز اقدامات خوبی در سطح جامعه باشد.
فرماندار ویژه دزفول تصریح کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی، در حوزه آموزش عقب ماندگی وجود ندارد و اقدامات خوبی در حوزه علم و فناوری انجام و بستر لازم برای تحصیل رشتههای مختلف در کشور فراهم شده است.
وی ادامه داد: رقابت نیز در بین دانش آموزان وجود دارد و مسایل فرهنگی به صورت مستمر توسط خانوادهها پیگیری میشوند که نشان از دغدغه والدین درخصوص آموزش و پرورش دانشآموزان است حال آنکه در گذشته خانوادهها توجه زیادی به این موضوع نداشتند.
خردمند به رتبههای علمی دانشآموزان دزفول اشاره کرد و گفت: آینده کشور فقط با تحصیل علم رقم نمیخورد و باید به مهارت و مدیریت نیز پرداخته شود زیرا در حوزه اجرا مشکلاتی در کشور وجود دارد که نیاز است با همکاری بسیج به این موارد پرداخته شود.
فرماندار ویژه دزفول به وجود نخبگان علمی فراوان در کشور اشاره کرد و افزود: با وجود برخورداری از علم و دانش کافی، در فضای مدیریتی و اجرا و لایههای میانی مدیریت کاستیهای زیادی وجود دارد زیرا افراد تحصیل کرده فقط به صورت تئوری آموزش میبینند و در عمل با مشکل مواجه میشوند.
وی ادامه داد: مشکلات کنونی جامعه در حوزه تولید و اقتصاد به علت این است که فضای آموزشی را فقط تئوری پیش بردیم و دانش آموختگان با فضای عملی فاصله دارند.
خردمند بیان کرد: حضور دانش آموزان در مجموعه بسیج، فضایی برای آزمون و خطا در حوزههای علمی، پژوهشی، پرورشی و مهارتی ایجاد میکند و در کنار آن به مقوله مدیریت نیز پرداخته میشود.
وی با تاکید بر اینکه آزمایشگاهها و مدارس از کمبود تجهیزات و امکانات رنج میبرند، افزود: کلاسهای درس برای آموزش تئوری شکل گرفتهاند که بسیج میتواند با برگزاری اردوها، برنامههای مشارکتی و طرحهای علمی این نواقص را برطرف کند تا وقتی که دانشآموزان وارد بازار کار و زندگی شدند تجربه لازم را داشته باشند.
تاکید فرماندار دزفول بر پرورش مدیر در سطحهای مختلف کشور
فرماندار دزفول گفت: در حال حاضر نیاز کشور، پرورش مدیر در سطحهای مختلف است؛ فارغ التحصیلان دانشگاهی در رتبههای برتر علمی هستند ولی در اجرا با مشکل مواجه میشوند.
وی با تاکید بر اینکه وجود برخی معضلات اجتماعی به علت نبود مدیر توانمند است، افزود: باید پژوهشها را به سمت فعالیت اجرایی سوق داد که بسیج امنترین مکان برای اجرای آن است تا افراد مسوولیتپذیر بار بیایند.
خردمند مسوولان بسیج را به مهیا کردن این فضا برای دانشآموزان توصیه کرد تا شاهد موفقیت آنها باشیم زیرا آینده کشور به دست دانش آموزان است.
فرمانده بسیج دانشآموزی خواهران دزفول نیز گفت: نیاز بود دانش آموزان با مسوولان نشستهایی برگزار و دغدغههای خود را بیان کنند زیرا استعداد زیادی در بین دانشآموزان بسیجی وجود دارد و در جشنوارههای مختلف استانی و کشوری مختلفی موفق به کسب مقام شدهاند که باید به مشکلات آنها رسیدگی شود.
سمیرا خیاط خرمآبادی به برگزاری دوره یاوران ولایت در قم و دورههای تخصصی سواد رسانهای در این شهرستان اشاره کرد و افزود: نمایشگاه سازههای خلاق و دستاوردهای علمی در زمینه علمی، تحصیلی و پژوهشی در مدارس ویژه تمام مقاطع اجرا شد که در مرحله بعد، رقابت بین چند مدرسه خواهد بود و برگزیدگان آثار خود را به صورت تخصصی در نمایشگاه دهه فجر به نمایش خواهند گذاشت.
وی به برگزاری سلسله یادوارهایی با عنوان لالههای روشن، راهیان نور و راهیان پیشرفت نیز اشاره کرد و ادامه داد: برای ۱۳ آبان نیز، مسابقات استکبارستیزی و پویشهای ملی تدارک دیده شده است.
خیاط خرمآبادی گفت: تلاش میشود برنامهها به سمت پرورش مهارت و استعداد پیش روند تا نشاط دانش آموز درگیر و ذهن آنها به سمت پرورش خلاقیت پیش رود.
به گزارش ایرنا، در این نشست کمبود معلم و دبیر تخصصی، نبود تجهیزات و امکانات تحصیلی و آزمایشگاهی، کمبود برنامههای فرهنگی، پژوهشی و پرورشی به عنوان مهمترین مشکلات دانشآموزان بسیجی دزفول مطرح شد.