رضا میرابیان کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با خبرنگار سیاست خارجی ایرنا در خصوص ادعاها و فضاسازیهای حقوق بشری غرب علیه ایران به بهانه اجرای حکم جمشید شارمهد رئیس گروهک تروریستی تندر، اظهار کرد: اول باید این موضوع را تاکید داشته باشیم که چنین اتفاقاتی در روابط میان ایران و اروپا مسبوق به سابقه بوده و مشخصاً با تروئیکای اروپا یعنی انگلیس، آلمان و فرانسه همواره در موضوعات مختلف و به خصوص در حوزه حقوق بشر در دهههای گذشته با آنها دچار اختلاف بودهایم.
وی با بیان اینکه تروئیکای اروپا خود را مدعی حقوق بشر در جهان میدانند، گفت: اما همین کشورها و به طور کلی غرب در قبال کشتار نزدیک به ۵۰ هزار نفر انسان بیگناه در غزه و همچنین در لبنان سکوت پیشه کرده و صدایی از آنها در نمیآید.
این کارشناس مسائل بینالملل افزود: آلمانها مدعی هستند که جمشید شارمهد تروریست سابقه داری که به تازگی حکم قصاص در خصوص او اجرا شده است تابعیت آلمان را داشته، اما باید گفت که به صورت تصویری اعتراف وی وجود دارد که نسبت به اقدامات تروریستی خود در ایران و به خصوص در خوزستان اقرار میکند و به همین علت هم حکم قصاص برای وی مشخص شد.
میرابیان تصریح کرد: ما این قبیل رفتارها و مواضع کشورهای اروپایی را جدی تلقی نمیکنیم و همچنان بر مواضع خود پافشاری میکنیم و معتقدیم که تروریسم در اشکال و مصادیق مختلف آن محکوم است و اینکه از طرف اروپا یا غیر از آن حمایت بشود یا نشود ما نمیتوانیم به هیچ وجه تروریسم را در کشور خود تحمل کنیم و با آن برخورد خواهیم کرد.
وی ادامه داد: میتوان این قبیل مواضع و رفتارهای اخیر اروپا در قبال ایران را به موضوعات منطقهای و بینالمللی از جمله جنگ اوکراین و همچنین تجاوزات و جنایات در غزه و لبنان هم ارتباط داد، به نحوی که هدف اروپا اعمال فشار بیشتر بر ایران است تا در خصوص پروندههای منطقهای از مواضع خود کوتاه آید.
این کارشناس مسائل بینالملل گفت: جمهوری اسلامی ایران هم بارها اعلام کرده است که موضوعات داخلی ما هیچ ارتباطی به مسائل منطقهای و بینالمللی ندارد و فردی که در خصوص وی حکم قصاص اجرا شده شهروند ایران بوده که مرتکب خطایی شده و به آن هم اعتراف کرده است. اینکه آنها میگویند این فرد شهروند آلمانی است، طبیعی هست که در ابتدا این فرد یک ایرانی بوده و سپس تابعیت مضاعف گرفته که از منظر قانونی هم قابل قبول نیست.
میرابیان بیان کرد: به اعتقاد من فشار اروپا به دلیل مسائل منطقهای هم هست، اما همانطور که مقامات ما هم گفتند ما این قبیل ژستهای انسان دوستانه و فشارهای تبلیغاتی سیاسی را جدی نمیگیریم. اگر این موضوعات پیش از طوفان الاقصی بود، یک بحث دیگر بود، اما پس از این مقطع زمانی باید آنها بپذیرند که خودشان ناقض حقوق بشر بودند و کلیه کنوانسیونهای حقوق بشری را در این بیش از یک سال اخیر زیر پا گذاشتند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این غرب بود که نسل کشی را تایید کرد، کشتار دسته جمعی را تایید کرد، کودک کشی و کشتار غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان را با سکوت و حمایت خود از رژیم صهیونیستی تایید کرده بنابراین دیگر غربیها نمیتوانند مدعی دفاع از حقوق بشر باشند.