تهران- ایرنا- سفر کوتاه و چندساعته جامعه ورزش به جزیره بوموسی یک پیام داشت، پیامی که حکایت از غیرت، رشادت و حقانیتی دارد که در صفحات تاریخ بارها و بارها به آن تاکید شده و این حضور نشان داد خاک بوموسی و دیگر جزایر ایرانی خلیج فارس فرقی با سایر نقاط کشورمان ندارد و به همان اندازه برای ما مهم و با ارزش است.

به گزارش ایرنا، پروازی مستقیم از تهران به بوموسی. بوموسی. جزیره‌ای در جنوبی‌ترین نقطه ایران اسلامی با مردمانی مهربان و مهمان‌نواز. پروازی که مسافرانی عاشق به همراه دارد، ورزشکاران و قهرمانانی که بارها پرچم مقدس کشورمان را در میادین مختلف ورزشی به اهتزاز در آورده و سرود کشورمان را طنین‌انداز کرده بودند، این‌بار آمدند تا پا بر خاکی بگذارند که چشم طمع دشمنان و بدخواهان به آنجاست اما این حضور نشان داد فرقی ندارد خاک ایران کجا باشد، نزدیک باشد یا دور؛ مهم این است که این خاک به نام ایران بوده و برای حفظ آن بارها شاهد رشادت‌ها و شهادت‌ها بوده‌ایم.

آنهایی که جنگ تحمیلی را به یاد دارند خوب می‌دانند در اوج حملات ناجوانمردانه عراق آنهم با حمایت کشورهای مختلف، جوان‌هایی رعنا و رشید رفتند تا با نثار خون خود، از وجب وجب این خاک دفاع کنند تا امروز ما و شما در آرامش و آسایش، گذر عمر کنیم. حالا از آن روزهای سخت، سال‌ها می‌گذرد و امروز نسلی دیگر در میدانی متفاوت، عزت و اقتدار ایران را به شکل دیگری به رخ می‌کشد.

فرودگاه مهرآباد تهران، صبح روز سه‌شنبه هشتم آبان ماه و پروازی با حضور وزیر ورزش و جوانان، معاونان این وزارتخانه، برخی از روسای فدراسیون‌های ورزشی، قهرمانان المپیک، پارالمپیک و جهانی به همراه اصحاب رسانه.

در میان راه فرصتی دست داد تا با برخی چهره‌های ورزشی صحبت کنیم، حمید استیلی ملی‌پوش اسبق فوتبال کشورمان با اشاره به اینکه در جنگ ایران و عراق یک وجب از خاک‌مان را به هیچ‌کس ندادیم، گفت: الان هم این اجازه را نمی‌دهیم و نمی‌گذاریم کسی در مورد آن صحبت کند. اینجا خاک ایران است و همه دنیا این را می‌دانند.

حسن روشن پیشکسوت فوتبال کشورمان و باشگاه استقلال هم تاکید کرد: آب و خاک ایران محل صحبت نیست و بوموسی با تهران برای ما فرقی ندارد.

حسین عبدی دیگر چهره فوتبالی کشورمان سفر جامعه ورزش به بخشی از کشورمان را امری طبیعی‌ می‌داند و با تاکید بر اینکه این موضوع باعث ایجاد همبستگی و افزایش همدلی در اقصی نقاط کشورمان می‌شود، گفت: امیدوارم این سفرها ادامه‌دار باشد و این افتخار را داشته باشم تا با حضور در کنار مردم عزیز کشورمان، با فرهنگ و رسوم مختلف آشنا شوم.

از آسمان تهران که خارج می‌شویم کوه‌های سربه فلک کشیده و آسمان آبی چشم‌نواز است، حدود ۲ ساعت می‌گذرد تا به آب‌های نیلگون خلیج فارس می‌رسیم.

بعد از دقایقی جزیره‌ای کوچک در آب‌های آبی و امواج خروشان خلیج فارس دلنوازی می‌کند؛ از تنب کوچک عبور می‌کنیم تا خاک بوموسی را ببینیم. استقبال مردم خوب جنوبی‌ترین نقطه کشور که به فرودگاه آمده‌اند جلب توجه می‌کند. آنها آمدند تا چهره‌هایی از جمله امیر قلعه‌نویی، حمید استیلی، حسین عبدی، جواد فروغی، علی پاکدامن و سایر قهرمانان و ورزشکاران کشورمان را از نزدیک ببیند. افتخارآفرینانی که تا امروز تنها از طریق صفحه جادویی تلویزیون با آنها ارتباط داشتند و الان فرصتی دست داده بود تا چهره به چهره با هم گفت‌وگو کنند.

شاید باورش سخت باشد اما کودکانی بودند که از این دیدار اشک شوق می‌ریختند. کودکانی که برای گفت‌وگو با قهرمانان کشورمان سر از پا نمی‌شناختند و تنها یک حرف داشتند و آن این بود که فرصت نشان دادن توانمندی‌ها و استعدادهای ورزشی خود را داشته باشند.

اولین برنامه ما در این جزیره ۱۲ کیلومتر مربعی، زیارت مزار شهدای گمنام جزیره بود، بعد از آن وزیر ورزش و هیات همراه راهی فضاهای ورزشی در جزیره بوموسی شدند تا در جریان آخرین وضعیت فضاهای ورزشی این بخش از کشورمان قرار بگیرند. بازدید از زمین چمن و سالن چند منظوره و حضور در دیدار پایانی مسابقات والیبال ساحلی در این جزیره، بخش دیگر سفر چند ساعته ما به بوموسی بود.

بعد از آن فرصتی دست داد تا برای دقایقی کوتاه صحبت‌های شخص اول ورزش ایران را بشنویم و با احمد دنیامالی هم‌کلام شدیم. وی در جملاتی تاکید کرد: اولین دلیل حضور ما به همراه جامعه ورزش در این جزایر متعلق به ایران، به خاطر انزجار از روایت‌های ناخوش همسایگان است که بحث مالکیت بر جزایر سه‌گانه را مطرح می‌کنند. از فرصت استفاده کردیم تا از اماکن ورزشی نیز بازدیدی داشته باشیم.

وی ادامه داد: به دنیال ایجاد شرایطی هستیم که در جزیره بوموسی بتوانیم گردشگران مرتبط با ورزش را داشته باشیم. تلاش‌هایی که در حال انجام است، نشان داد در این جزیره فعالیت‌های اقتصادی مرتبط با ورزش، بسیار می‌تواند فراهم شود. ظرفیت‌های قانونی زیادی برای استفاده داریم تا فعالیت‌های ورزشی بیشتری را به خصوص در حوزه‌های ساحلی و دریایی داشته باشیم و این عزم در بین تصمیم‌گیران وجود دارد.

نکته دیگری که باید به آن تاکید داشت این است که جزیره بوموسی یک جاذبه گردشگری خاص است چراکه بکر و دست نخورده باقی مانده و خبری از آلودگی و آلاینده‌های دنیای کنونی در آن دیده نمی‌شود.

گفت‌وگو با مردم محلی و اهالی خوب جزیره بخش پایانی این سفر بود تا در نهایت پرونده این دیدار کوتاه و چندساعته به بوموسی با خاطراتی به یاد ماندنی به پایان برسد. اینکه چه زمانی افتخار بودن در کنار مردم خوب جنوبی‌ترین نقطه کشورمان را داشته باشیم مشخص نیست اما همین چند ساعت برای ما خاطراتی خوش و به یادماندنی برجای گذاشت و با کلی حس خوب، پروازی دوباره به تهران می‌کنیم تا درگیر روزمرگی و زندگی شویم.