بوشهر - ایرنا- استاندار بوشهر گفت: با همکاری وزارت نیرو ۱۵ هزار میلیارد ریال برای خط انتقال فاضلاب در مناطق جنوبی بوشهر تخصیص یافته است.

به گزارش ایرنا ، احمد محمدی زاده روز چهارشنبه در نشست با مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کشور اظهار کرد: در این راستا برنامه ریزی و اقدام برای اجرای شبکه‌های داخلی و فرعی فاضلاب در محلات جنوبی بوشهر ضروری است.

وی افزود:در شهرستان بوشهر وضعیت دفع فاضلاب در شهرهای عالی شهر و چغادک مشکلات عدیده‌ای ایجاد کرده است که نیاز است با ایجاد شبکه جمع‌آوری فاضلاب به تصفیه‌خانه مرکزی بوشهر متصل شود.

محمدی زاده ادامه داد: ۵۰ هکتار زمین با پساب فاضلاب خروجی از تصفیه‌خانه بوشهر به بخش خصوصی واگذار شده که در تولید چوب و مواد اولیه تامین کارتن کاربرد دارد.

                                                                                                                      بیشتر بخوانید                                                                                                                     

هشت طرح مهم برای حل مشکلات اساسی توزیع آب بوشهر تدوین شد

اجرای پروژه‌های توسعه‌ای شبکه فاضلاب بوشهر با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال

استاندار بوشهر بیان کرد: هم اینک در شهر بوشهر در شبانه‌روز ۴۰ هزار مترمکعب پساب فاضلاب تولید می‌شود.

وی گفت: شهر بوشهر تنها مرکز استان در کشور است که توزیع آب آن به صورت جیره‌بندی و نوبت‌بندی است که برطرف شدن این مشکل یکی از ضروریات و مطالبات مردم است.

محمدی‌زاده با اشاره به اینکه این استان همواره در ادوار مختلف با مشکلات آبرسانی مواجه بوده است، یادآور شد: یکی از مشکلات مهم در حوزه فرسودگی شبکه آبرسانی توزیع و خطوط انتقال آب است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: منابع تامین آب استان بوشهر تاسیسات آب‌شیرین‌کن، سد کوثر و خط انتقال کازرون است و در چند سال اخیر طرح‌های آب‌شیرین‌کن وارد مدار تولید و یا عملیات اجرایی آن آغاز شد.

وی با اشاره به افتتاح آب‌شیرین‌کن نور ویژه، مپنا ادامه داد: یکی از طرح‌های مهمی که عملیات اجرایی آن آغاز شده آب‌شیرین‌کن سازمان انرژی اتمی با ظرفیت ۷۵ هزار متر مربع که زیرساخت آن برای تولید ۱۰۵هزار متر مکعب طراحی و اجرایی شده است.

محمدی زاده خواستار اجرایی شدن خطوط انتقال آب از طرح آب‌شیرین‌کن نیروگاه اتمی بوشهر به شبکه آبرسانی شد و اضافه کرد: یکی از مشکلات مهم شهر بوشهر فرسودگی شبکه آبرسانی در محلات مختلف از جمله مناطق جنوبی بوشهر است که حل این مشکل یکی از درخواست‌های مهم مردم و مسئولان است.

استاندار بوشهر گفت: وضعیت مخازن ذخیره آب در مرکز استان بوشهر مناسب نیست و نیاز به مخزن با ظرفیت ۳۰ هزار مترمکعب است.

محمدی‌زاده با اشاره به طراحی شبکه خط انتقال آب از منطقه زیدون خوزستان برای تامین آب شهرستان دیلم تصریح کرد: این طرح توسط قرارگاه امام حسن (ع) سپاه پاسداران در حال اجرا و با تکمیل آن قادر است ۶ هزار مترمکعب آب به شهرستان دیلم انتقال دهد.

وی افزود: طول شبکه یاد شده ۱۴ کیلومتر است که ۱۲ کیلومتر این طرح تکمیل شده و با اتمام این طرح تحول مهمی در حل مشکلات آبرسانی دیلم ایجاد می‌شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز در این نشست گفت: یک برنامه تحولی ۲ ساله برای حل مشکلات آبرسانی شهر بوشهر باید طراحی و خطوط انتقال و شبکه توزیع آبرسانی اصلاح و بازسازی شود.

 هاشم امینی افزود: پذیرفته نیست در مرکز استان بوشهر با این همه ظرفیت‌های آب‌شیرین‌کن، سد کوثر و خطوط انتقال آب کازرون جیره‌بندی در توزیع آب داشته باشیم .

وی یادآور شد: شبکه آبرسانی بوشهر فرسوده و قدیمی است و نیاز به اصلاح دارد  که  طرح‌های مهمی در دولت سیزدهم در بخش‌های تعمیر شبکه و خطوط انتقال و توزیع آب در استان بوشهر انجام شد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب اصلاح شبکه و خطوط انتقال آب بوشهر را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: پیشنهاد می‌شود کل اعتبارات پروژه‌های بوشهر ابلاغ شود و از منابع اعتبارات تنش آبی و و مولدسازی به‌صورت ملی و منابع استانی برای اجرا طرح‌ها استفاده شود.

امینی ادامه داد:  برای اصلاح شبکه توزیع آب بوشهر از منابع اعتباری ماده ۱۱ قانون تشکیل شرکت آب و فاضلاب استفاده می‌شود.

وی افزود: در همین راستا یک برنامه تحولی ۲ ساله برای حل مشکلات آبرسانی شهر بوشهر باید طراحی شود و خطوط انتقال و شبکه توزیع آبرسانی اصلاح و بازسازی شود.