به گزارش ایرنا، آرش زرهتن لهونی روز پنجشنبه در جلسه مشترک ستاد استانی و اجرایی سرشماری عمومی کشاورزی کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری تشکیل شد، اظهار کرد: لازمه تصمیم گیری صحیح در هر حوزه ای داشتن اطلاعات دقیق است و با توجه به اهمیت این مسئله سرشماری کشاورزی باید با کمترین خطا به اجرا درآید.
وی افزود: اگر بخواهیم تصمیم گیری درستی داشته باشیم یکی از ضروریات آن وجود داده و اطلاعات دقیق است.
استاندار کردستان ادامه داد: مدیریت برگزاری سرشماری کشاورزی بر عهده فرمانداران و مسئولان شهرستانی است و می طلبد این مهم را به خوبی به اجرا درآورند.
اجرای سرشماری کشاورزی در هزار و ۶۶۵ روستای کردستان
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان هم در این جلسه با اشاره به اینکه فرآیند عملیاتی سرشماری کشاورزی از شنبه ۱۲ آبان در سطح استان آغاز می شود، اظهار کرد: سه مرحله کلاس های آموزشی برگزار و ارزیابی نهایی آمارگیران روز چهارشنبه ۹ آبان انجام شد.
اکبر محمدی ادامه داد: ۱۰۸ نفر مامور سرشماری در استان تعیین شدند که از این تعداد ۱۰۱ نفر به طور میدانی و هفت نفر هم از طریق تماس تلفنی به جمع آوری اطلاعات لازم می پردازند.
وی با اشاره به اینکه سرشماری کشاورزی در هزار و ۶۶۵ نقطه روستایی در استان انجام می شود، افزود: از این تعداد در هشت نقطه روستایی منتخب با ماهیت اغلب غیرکشاورزی، سرشماری براساس فهرست اطلاعات موجود انجام می شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان بیان کرد: این سرشماری از ۳۳ نقطه شهری استان در ۲۳ نقطه شهری به صورت تمام شماری انجام می شود.
محمدی با بیان اینکه یکی از ارکان هر کشوری امنیت غذایی است، گفت: ارتقای امنیت غذایی و پایه گذاری کشاورزی هوشمند مستلزم داشتن اطلاعات است.
وی یادآور شد: ۲۰ درصد اشتغال استان کردستان مربوط به بخش کشاورزی و این در سطح کشور ۱۴ درصد است؛ ضمن اینکه کشاورزی استان ۲ درصد تولید ناخالص داخلی کشور را به خود اختصاص داده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با بیان اینکه اجرای سرشماری کشاورزی ۴۵ روز به طول می انجامد، اظهار کرد: جزئیات این سرشماری در اختیار هیچ نهادی قرار داده نمی شود و اطلاعات جمع آوری شده فقط در راستای تبیین برنامه های بخش کشاورزی خواهد بود.
احکام روسای کمیته های مختلف برگزاری سرشماری کشاورزی در کردستان توسط استاندار در این جلسه اعطا شد.