همدان-ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت همدان گفت: ۱۶۰ میلیارد ریال برای درمان بیماران نابارور زیر پوشش استان سال گذشته در قالب اجرای طرح پوشش هزینه‌های درمان نازایی پرداخت شده که نسبت به سال های پیش رشد ۱۰ برابری داشته است. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، فریبرز نیاستی روز پنجشنبه در آیین گرامیداشت هفته بیمه سلامت اظهار کرد: سازمان بیمه سلامت متولی پرداخت هزینه‌های درمان ناباروری به تمامی بیمه‌شدگان زیر پوشش و ایجاد پوشش بیمه‌ای برای افراد بدون بیمه شده است و هر سال تعداد بیشتری از زوجین نابارور را زیر پوشش قرار می دهد.

وی در خصوص پرداخت هزینه درمانی به بیماران صعب العلاج گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا کنون ۶ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال در قالب بیمه پایه برای درمان بیماران صعب العلاج تخصیص داده شده است.

مدیرکل بیمه سلامت همدان گفت: افزایش دسترسی عادلانه اقشار مختلف مردم و حفاظت مالی آنها یکی از اهداف مهم سازمان بیمه سلامت است و حدود ۶۰ درصد از جمعیت استان زیر پوشش این بیمه هستند.

نیاستی با قدردانی از همکاران حوزه سلامت در موسسات، بیمارستان‌ها و کارکنان حوزه سلامت افزود: یکی از آرمان ها و ارزش های نهایی نظام این است که هموطنان در زمان بیماری به فرموده مقام معظم رهبری هیچ دغدغه ای برای هزینه درمانی نداشته باشند و در همین راستا بیمه سلامت خدمات درمانی فوق العاده ای را در بحث پوشش رایگان بیماران صعب العلاج، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد و دیگر اقشار جامعه و هرکسی که بیمه درمانی ندارد را در دستور کار قرار داده که در دنیا این خدمات پزشکی و درمانی بی نظیر است.

وی، مردمداری را شعار بیمه سلامت اعلام کرد و گفت: افزایش بهره وری، خدمت با کیفیت تر و حداکثر تکریم و رضایتمندی مردم در دستور کار بیمه سلامت است زیرا وظیفه ای بالاتر از خدمت رسانی نیست.

وی اظهار کرد: در سال جاری ۶۹۰ میلیارد ریال از مطالبات داروخانه‌های دولتی و خصوصی طرف قرارداد با بیمه سلامت همدان پرداخت شد و مطالبات مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی نیز به موقع انجام شده است و تمام تلاش ما و همکاران این است که کار افراد را طولانی نکنیم.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار همدان نیز در این آیین اظهار کرد: آنچه بعد انقلاب در حوزه سلامت در کشور رخ داد واقعا بی نظیر و مبارک است و به همت پزشکان، مدیران و کارکنان حوزه سلامت امروز اقدامات این عرصه در خیلی از بخش‌ها برای دنیا الگو قرار گرفته است.

حسن رضانیا افزود: مردم ایران در همه حوزه ها شایسته بهترین خدمات هستند و هر چه در حوزه سلامت خدمت رسانی شود باز هم کم است زیرا مردم در زمان بیماری نگرانی های جدی دارند.

وی ادامه داد: امروز سلامت مردم که منتج به افزایش سرمایه اجتماعی می شود باید مورد توجه کارگزاران نظام قرار گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار همدان با بیان اینکه میانگین نرخ جمعیت تحت پوشش بیمه سلامت در کشور ۵۰ درصد و در همدان ۶۰ درصد است گفت: بیمه سلامت در طی ۳۰ سال تاسیس و به شجره طیبه تبدیل شد و خدمت رسانی در این حوزه روند رو به رشد را طی کرده است.

رضانیا تاکید کرد: هر یک از مسوولان در هر شرایطی باید برای حال خوش مردم تلاش کنند زیرا افزایش سرمایه اجتماعی، تامین کننده امنیت و پشتوانه نظام را در پی دارد.

وی، ایجاد رضایتمندی در مردم را نوعی جهاد دانست و تصریح کرد: مسوولان باید زمینه های بازدارندگی، امنیت و سلامت را فراهم کنند.

در پایان این آئین از پزشکان و پرستاران برگزیده، مراکز درمانی نمونه، خبرنگار برتر و خانواده مرادی دارای فرزند سه قلو قدردانی شد.

قانون بیمه همگانی خدمات درمانی کشور در ۳ آبان ماه ۱۳۷۳ توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و بر این اساس دولت موظف شد شرایط لازم را برای تحت پوشش قرار دادن تمام گروه‌ها و افراد جامعه که متقاضی بیمه خدمات درمانی هستند، فراهم کند.