سنندج-ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: رشادت و شجاعت مردم کشورمان به ویژه شهدا، الگویی برای ملت فلسطین و محور مقاومت در جهان شده است.

به گزارش ایرنا، مهدی رمضانی روز پنجشنبه در اجلاسیه کنگره شهدای غریب اسارت کردستان در سنندج اظهار کرد: اگر امروز مبارزان یمن، هیمنه صهیونیسم را به چالش می کشند الهام گرفته از مقاومت ایثارگران و شهدای ایران زمین است.

وی با بیان اینکه مقاومت و رشادت مردم کشورمان الگویی برای کودکان لبنانی، فلسطینی و عزه‌ای شده است، افزود: امروز انقلاب اسلامی ایران در یک موقعیت تمدنی قرار گرفته است و اگر رهبر انقلاب وعده شکست رژیم صهیونیستی را می دهند، مستند به ادله و قرائنی است.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان اضافه کرد: موقعیت‌های امروز ما مرهون ایثارگری و رشادتهای افرادی است که از جان شیرین خود گذشتند.

رمضانی یادآور شد: شهدای ما نماد عزت، اقتدار و شکوه جمهوری ایران اسلامی هستند و همه ما باید تداوم دهنده راه این بزرگواران باشیم.

وی ادامه داد: در ایام جنگ تحمیلی حدود ۴۰ هزار اسیر داشتیم که رژیم بعث عراق و صدام به بدترین شکل ممکن آنان را شکنجه می دادند و آنان تحمل می کردند و بی‌شک دلیل این همه شکوه و استقامت و تحمل ایمان قوی آنان به خدا بود.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار کردستان ادامه داد: این شهدا شاید در هیچ مکتب، مدرسه و دانشگاهی علوم نظری و تئوریک را یاد نگرفته‌ بودند اما زیر نظر امام امت خیلی زود متوجه بسیاری از موضوعات شدند و فهمیدند باید در مسیر حق استقامت کنند.

رمضانی اظهار کرد: در این ۴۵ سال بدترین تهدیدها و تحریم ها بر کشورمان حاکم شد اما انقلاب اسلامی به برکت ایثارگری و رشادت شهدا و ایثارگران امروز قطب مستضعفین عالم است.

وی افزود: رژیم صهونیستی بداند که نمی تواند به تمامیت ارضی کشور ما تعرض کند و جواب این غلط اضافه خود را می گیرد همچنانکه در وعده صادق یک و ۲ گرفت، ضمن اینکه وعده صادق ۳ نیز در نماز جمعه نصر به نمایش گذاشته شد و بزودی خروجی تمام این رشادت ها را در فتح قدس شریف و حذف رژیم صهینوینسی خواهیم دید.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان نیز در این کنگره اظهار کرد: در ادبیات عامه جهان و ادبیات معاصر واژه غربت معانی بیشماری دارد اما وقتی سه واژه شهید، غریب و اسارت در یک تابلو باهم دیده شوند، یاد عاشورا زنده می شود چرا که کربلا نماد تام و تمام غربت، ایثار و شهادت است.

علیرضا شهسواری افزود: بزرگداشت شهدای غریب در اسارت، تجسمی از حادثه کربلا است و شهیدان ما وارثان حادثه کربلا هستند،لذا تجلیل از این شهیدان تجلیل از سالار شهیدان است.

وی یادآور شد: استان کردستان با دارا بودن ۲۴۶ شهید بیشترین شهید غریب در اسارت را دارد و در این میان نام پنج نفر از بانوان و ۱۱روحانی دیده می شود و این مهم مایه افتخار برای ایران و این سرزمین است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان اضافه کرد: پیش از برگزاری اجلاسیه و به همت دستگاههای اجرایی استان، برنامه‌ها و اقداماتی از جمله برگزاری مسابقات بازی های محلی‌، نشست با فعالان حوزه‌های فرهنگی و کانون‌ها و اجرای تئاتر در مدارس شاهد انجام و در نهایت به برگزاری این اجلاسیه منجر شد.

در ادامه این اجلاسیه از تعدادی از خانواده شهدای غریب در اسارت کردستان تجلیل شد.