به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیر پارک علم و فناوری خراسان رضوی روز جمعه در حاشیه آغاز به کار این طرح به خبرنگار ایرنا گفت: ساختمان مرکزی مرکز رشد و فناوری نیشابور با زیربنای ۵۲۵ متر مربع و با صرف اعتبار ۷۰ میلیارد ریال از محل منابع معاونت علمی ریاست جمهوری و برخی منابع داخلی پارک علم و فناوری خراسان رضوی ساخته شده است.
علی اسماعیلی افزود: هدف از ساخت این ساختمان استقرار و پشتیبانی از استقرار واحدهای فناور است و این مرکز قابلیت استقرار حدود ۱۲ واحد فناور در قالب اتاق های مستقل و فضای کاراشتراکی را دارد.
وی ادامه داد: با راه اندازی این مرکز رشد، حدود ۵۰ نفر در شرکتهای فناور شاغل می شوند.
مدیر پارک علم و فناوری خراسان رضوی یکی از مزایای این پارکها و مراکز رشد را استقرار واحدهای فناور به منظور ایجاد و توسعه اکوسیستم زیست بوم فناوری در این مراکز عنوان کرد و افزود: به منظور شبکهسازی بین شرکتهای فناور و شبکهسازی بین مردم و مسوولان و شرکتهای دانشبنیان، واحدها و فضاهای اداری چند مستاجره در این مراکز رشد به کارآفرینان عرضه میشود.
اسماعیلی افزود: پارک علم و فناوری خراسان رضوی تنها پارک کشور است که با هدف ایجاد ظرفیت های حوزه فناوری در شهرستان ها ایجاد اشتغال برای افراد تحصیل کرده در شهرستان خودشان و نیز ارتقای فناوری بر اساس آمایش سرزمینی، در شهرستانهای استان از جمله تربتحیدریه، نیشابور، خواف، گناباد، سبزوار و کاشمر مراکز رشد ایجاد کرده است.
به گزارش ایرنا، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری ساعت ۹ صبح امروز جمعه یازدهم آبان ماه وارد فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد شد و سپس به منظور افتتاح "پارک علم و فناوری" به شهرستان تربت حیدریه رفت و پس از آن برای افتتاح ساختمان مرکزی مرکز رشد و فناوری نیشابور به این شهرستان سفر کرد.