به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین افشین روز جمعه در آیین آغاز به کار ساختمان مرکزی مرکز رشد و فناوری نیشابور افزود: حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری از شرکتهای فناور و دانشبنیان این گونه نیست که بودجهای را به یک شهر یا استان خاصی اختصاص دهیم و بعد ببینیم نتیجه آن چه می شود.
وی ادامه داد: نگاه حمایتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری از شرکتهای فناور و دانشبنیان به این گونه است که نخست توانایی این شرکتها به وسیله این معاونت سنجیده میشود و سپس شرکتهای فعال و پرتلاش و دارای توانایی زیاد از سوی این معاونت مورد حمایت و تقویت قرار می گیرند و برای ارتقا و رشد این شرکت ها بودجهای به آن ها اختصاص داده میشود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری گفت: در این راستا به منظور شناسایی ظرفیتها، توان و حمایت از شرکتهای فناور و دانشبنیان استان خراسان رضوی و نیشابور و تربت حیدریه تیم این معاونت از سه هفته گذشته در این استان حضور پیدا کرده است و این شرکت ها شناسایی شدند و سعی میکنیم با نقطهزنی، نقاط قوت موجود را تقویت کنیم و اعتبار خوبی نیز به این موضوع اختصاص دهیم.
افشین در خصوص هدف از سفر خود به نیشابور و بازدید از شرکتهای فناور و دانشبنیان آن گفت: وظیفه خود میدانم که به استانها و شهرهای مختلف سر بزنم و ضمن عرض خدا قوت به فعالان این حوزه، با امیدآفرینی و تعامل با شرکتهای دانشبنیان و دیدار با جوانان و نوجوانان فعال در این زمینه، به رفع مشکلات موجود آنان کمک کنم.
وی با بیان این که از دید ما نیشابور یک قطب صنعتی در کشور به شمار میرود ادامه داد: این شهر علاوه بر داشتن توان بسیار زیاد در حوزه فناوری، دارای جوانان با استعداد است که امید است بتوانیم با حمایتی که در این زمینه میکنیم در سفر بعدی به نیشابور، شاهد جهش و ارتقای حوزه فناوری هم در نیشابور و هم در خراسان رضوی باشیم.
به گزارش ایرنا، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری ساعت ۹ صبح امروز جمعه یازدهم آبان ماه وارد فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد شد و سپس به منظور افتتاح پارک علم و فناوری در شهرستان تربت حیدریه عازم این شهرستان شد و پس از آن برای افتتاح ساختمان مرکزی مرکز رشد و فناوری نیشابور به این شهرستان سفر کرد.
ساختمان مرکزی مرکز رشد و فناوری نیشابور با زیربنای ۵۲۵ متر مربع و با صرف اعتبار ۷۰ میلیارد ریال از محل منابع معاونت علمی ریاست جمهوری و برخی منابع داخلی پارک علم و فناوری خراسان رضوی ساخته شده است.