به گزارش ایرنا، دومین جشنواره سیب سرتخت در شهرستان صحنه با حضور جمعیتی چند هزار نفری و در حالی که باران پاییزی بر سر شرکتکنندگان میبارید، به یکی از رویدادهای ماندگار این منطقه تبدیل شد. این جشنواره با هدف معرفی محصولات باغی و صنایع دستی محلی برگزار شد و در آن، داریوش فرمانی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه، به سخنرانی پرداخت و از ایجاد یک سایت موزه در بخش دینور خبر داد.
غلامرضا شهبازی فرماندار صحنه نیز در این مراسم به اهمیت فرهنگی و اقتصادی جشنواره اشاره کرد و بر لزوم حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان محلی تأکید نمود.
اجرای موسیقی زنده، نمایش طنز و رقص کردی هلپرکه از دیگر بخشهای شاداب این جشنواره بود که با استقبال حضار مواجه شد.
در این جشنواره ۱۲ غرفه از صنایع دستی، سوغات و محصولات سیب زرد و قرمز سرتخت که شهرت کشوری دارد، برپا شد. از میان این غرفهها، ۲ غرفه به صنایع دستی و سوغات و ۱۰ غرفه به محصولات و فرآوردههای مختلف سیب شامل سرکه، شیره، ترشی، مربا و سیب خشک اختصاص یافته بود.
با توجه به استقبال علاقمندان به جاذبههای گردشگری و کشاورزی، ترافیک چند ساعتهای برای خروج از روستای سرتخت و روستاهای اطراف به وجود آمد.
این رویداد فرصتی برای نمایش ظرفیتهای کشاورزی و فرهنگی منطقه بود و میتواند به تقویت ارتباطات اجتماعی و افزایش آگاهی عمومی درباره اهمیت حفظ میراث فرهنگی کمک کند.
این جشنواره به همت میراثفرهنگی و با همکاری برخی از دستگاههای اداری و اجرایی شهرستان صحنه برگزار شد.
سال گذشته نخستین جشنواره سیب سرتخت در شهرستان صحنه برگزار شد و قرار است در ماههای پیشرو چندین جشنواره دیگر از جمله جشنواره عسل نیز در این شهرستان برگزار شود.
باغشهر صحنه دیار ادب و هنر، قطب تولید عسل، گیلاس، سیب و انگور در منطقه است.
این شهرستان با جمعیتی افزون بر ۷۷ هزار نفر در ۵۵ کیلومتری شرق کرمانشاه قرار دارد.