مرحوم ایرج حسینی زاد بار دیگر درس ایثار و ازخودگذشتگی را به همه ما یادآوری کرده و پس از سالها دوری به همرزمان شهیدش پیوست.
وی افزود: مرحوم حسینی زاد ساکن شهرستان مصیری(بابامیدان) به دنبال خونریزی مغزی هشتم آبان ماه ۱۴۰۳ در بیمارستان شهیدرجایی گچساران بستری شد.
شهامت تصریح کرد: متاسفانه تغییری در وضعیت بهبودی مرحوم حسینی زاد حاصل نشد.
سید سینا سعیدی، مسئول واحد فراهم آوری پیوند اعضای معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بعداز تایید مرگمغزی توسط تیم اهدای عضو آن مرکز درمانی و رضایت خانواده نوعدوست حسینی زاد صبح روز جمعه یازدهم آبان ماه در بخش اتاق عمل بیمارستان با همکاری تیم اهدای عضو شیراز کلیه ها و کبد برداشت و جهت بیماران نیازمند به بیمارستان ابوعلی شیراز منتقل شد.
به گزارش ایرنا، کهگیلویه و بویراحمد از استان های پیشرو در اهدای عضور به بیماران نیازمند در کشور است.
هر فرد مرگ مغزی در صورتی که خانوادهاش خیلی زود برای اهدا عضو رضایت دهند، میتواند جان حداقل هشت نفر را از مرگ حتمی نجات داده و با اهدای نسوج (بافت های سلولی تشکیل دهنده بدن) ۵۳ نفر را از معلولیت برهاند.
طبق آمارها هر ۱۰ دقیقه یک نفر در کشور به فهرست انتظار برای پیوند عضو اضافه میشود و هر ۲ساعت یک نفر به خاطر نرسیدن عضو پیوندی جان خود را از دست میدهد.
ارگان هایی شامل کلیهها، قلب، کبد، پانکراس، روده، ریه، استخوان، مغز استخوان و برخی بافتهای بدن از جمله پوست و قرنیه چشم، تاندون، غضروف و دریچه قلب از پیوندهای متداول است.
قانون پیوند اعضاء فروردین ماه ۱۳۷۹ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید؛ براساس این قانون، اعضای بیماران فوت شده یا بیمارانی که مرگ مغزی آنان آشکار و مسلم شده را می توان به شرط وصیت بیمار یا موافقت ولیدم برای پیوند به بیمارانی که ادامه حیاتشان به پیوند عضو بستگی دارد، استفاده کرد.