به گزارش ایرنا، فرماندار ویژه دهلران روز شنبه در این آیین، اظهار کرد: اجرای سرشماری عمومی بخش کشاورزی در واقع به روز کردن اطلاعات و آمار در این حوزه برای برنامهریزیهای دقیق در راستای توسعه است.
"لطیف صادقی" با تاکید بر همکاری مسئولان، بهرهبرداران بخش کشاورزی، شوراها و دهیاران در سرشماری عمومی کشاورزی با مأموران آمارگیر،بر لزوم ارائه آمار دقیق توسط بهرهبرداران بخش کشاورزان شهرستان در این سرشماری تاکید کرد.
وی افزود: این سرشماری در بخش کشاورزی و دامپروری و سایر زیر بخشهای آنها نقش مؤثری دارد.
رئیس ستاد سرشماری شهرستان دهلران با اشاره به اینکه این شهرستان، قطب کشاورزی استان ایلام به شمار میرود، تصریح کرد: نتایج این سرشماری زمینهساز توسعه شهرستان، تکمیل زیرساختهای کشاورزی، برنامه ریزی و تصمیم گیریهای موثر برای آینده بخش کشاورزی و سایر زیربخشهای آن خواهد بود.
صادقی، سرشماری عمومی کشاورزی را از برنامههای مهم امسال دولت برشمرد و خاطرنشان کرد: این سرشماری از امروز ۱۲ آبان ماه تا ۲۶ آذر ماه ادامه دارد و نیاز است همه اقشار در این امر مهم یاریگر ماموران سرشماری باشند.
به گزارش ایرنا، زنگ آغاز سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در شهرستان دهلران در محل فرمانداری این شهرستان به صدا درآمد.
سرشماری عمومی کشاورزی اطلاعات مهمی را از فعالیتهای کشاورزی کشور در سطح کوچکترین واحد جغرافیایی ارائه میدهد که تنها با اجرای سرشماری قابل دسترسی است.
با توجه به فاصله گرفتن از آخرین سرشماری و تحولات سریع بخش کشاورزی، اجرای سرشماری در سال ۱۴۰۳ ضرورتی اجتنابناپذیر است.
در ایران تا کنون پنج سرشماری در سالهای ۱۳۵۲،۱۳۶۷،۱۳۷۲،۱۳۸۲ با استفاده از ابزار کاغذی و سال ۱۳۹۳ با استفاده از ابزار الکترونیکی "تبلت" اجرا و نتایج آن در سطح کوچکترین واحد جغرافیایی ( شهر و آبادی) منتشر شده است.
بر اساس آخرین سرشماری بخش کشاورزی در سال ۱۳۹۳، بیش از ۴ میلیون بهره بردار کشاورزی در کشور وجود دارد که ۹۰ درصد از بهرهبرداریهای کشاورزی متعلق به آنا، در مناطق روستایی واقع شده است.