تهران- ایرنا- وزیر آموزش و پرورش گفت: شوراهای دانش‌آموزی مدارس یکی از ارکان اصلی و اثرگذار برای نقش‌آفرینی در امور اجرایی و مشورتی مدیران مدارس و تمرینی برای کشف و شناسایی استعدادهای دانش‌آموزان برای ورود به عرصه‌های مهم تصمیم‌گیری و افزایش مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

به گزارش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی روز شنبه در پیامی به مناسبت بیست و هفتمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی افزود: امروز شما دانش آموزان امیدوار، بالنده، خلاق و پرسشگر در دهه پنجم انقلاب اسلامی، این دوره از انتخابات را در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» و با شعار «شورای دانش آموزی، برای ایران؛ برای مدرسه» به شیوه ای کاملاً آزاد و متعهدانه به مبانی نظام تعلیم و تربیت اسلامی، برگزار کرده و مسئولیت پذیری، خودباوری و مشارکت جویی خود را به نمایش خواهید گذاشت.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: بی شک این انتخابات، آزمونی موفق از الگوی مشارکت اجتماعی و مؤثر شما دانش آموزان در عرصه های مهم تصمیم گیری های برای امور جاری مدارس و تقویت حس مسئولیت‌پذیری و مشارکت جویی است.

کاظمی یادآورشد: از شما دانش آموزان می خواهم با وفاق و همدلی و با شور و نشاط همیشگی خود در این دوره از انتخابات که به شکلی متفاوت از سال های گذشته برگزار می شود، شرکت کرده و در امور آموزشی، تربیتی، فرهنگی، ورزشی و اجرایی مدرسه، یاریگر مدیران، مربیان و معلمان خود باشید و بدانید که آموزش و پرورش با مشارکت و اراده قوی شما آینده سازان میهن اسلامی، به توفیقات چشم گیری دست یافته و ایران اسلامی همواره به داشتن فرزندان آگاه، توانمند و پرشوری چون شما، افتخار خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: از همکاران فرهیخته و پرتلاش خود در مدارس، به ویژه از مدیران مصمم واحدهای آموزشی و اولیا نیز انتظار دارم شوراهای دانش آموزی را بیش ازپیش باور داشته و ضمن حمایت از این ظرفیت کم نظیر تربیتی، زمینه مشارکت دانش آموزان در فعالیت های آموزشی، فرهنگی و تربیتی اثربخش در مدارس را فراهم آورده و در جلب اعتماد و باور آینده سازان ایران اسلامی در گام دوم انقلاب، همراه فرزندان عزیزمان باشند؛ سلامت و توفیق روزافزونتان را در این عرصه‌ خطیر، از خداوند سبحان خواهانم.

به گزارش ایرنا، شوراهای دانش‌آموزی نهادی در مدارس ایران است که انتخابات آن از سال 1376 برگزار و اعضا از میان دانش‌آموزان برگزیده می‌شوند.

«زمینه‌سازی رشد مهارت فردی - اجتماعی»، «توسعه هم‌یاری در امور آموزشی و پرورشی» و «تعامل میان آنان و مسئولان» از جمله اهداف شوراهای دانش آموزی است و با توجه به شرایط مدرسه و شمار دانش‌آموزان، اعضای شوراها از ۵ تا ۱۴ نفر متغیر است.