به گزارش خبرنگار ایرنا، سیداحمد علوی روز شنبه در حاشیه بازدید از رود دره بهسازی شده خرگوش دره در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر ۶۰۰ متر از این رود دره آماده و ایمن سازی شده تا خانوادهها بتوانند از این محل تفرجگاهی در اوقات فراغت خود استفاده کنند.
خرگوش دره تفرجگاه خانوادگی میشود
وی با بیان اینکه در این دوره مدیریت شهری، توجه ویژهای به تفرجگاهها به عنوان فضاهایی برای گردشگری خانوادگی شده است، افزود: هدف از ایجاد این تفرجگاه ایجاد محیطی امن برای خانوادهها در تهران، با توجه به آب و هوای مناسب و ظرفیتهای فرهنگی این شهر است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران یکی از ویژگیهای تهران را وجود رود درهها عنوان کرد و یاداور شد: این رود درهها به عنوان نقاط جذاب برای گردشگری خانوادگی شناخته میشوند که در گذشته توسعه بیرویه و حاشیهنشینی در کنار این رود درهها، باعث کاهش جذابیت آنها برای خانوادهها شده بود.
علوی اظهار کرد: در سالهای اخیر، تلاشهایی برای بازسازی و آمادهسازی این فضاها انجام شده به عنوان مثال مجموعه خرگوش دره که از زمان ناصرالدین شاه به عنوان تفرجگاه شناخته میشد در حال حاضر در حال ساماندهی است و پروژههای مشابهی در رود درههای فرحزاد، گلاب و دارآباد نیز در حال انجام است.
اعتبار ۵۰ میلیارد تومان شهرداری برای بهسازی رود درهها
وی ادامه داد: برای این پروژهها، حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار در ۲ سال گذشته هزینه شده و هر پروژه دارای ردیف اعتباری جداگانهای است البته علوی توافقات لازم بین شهرداری منطقه و کمیسیون فرهنگی برای اجرای این پروژهها انجام شده و انتظار میرود که این فضاها تا پایان سال جاری به اتمام برسند.
علوی یادآور شد: این مکان (خرگوش دره) قبلا به عنوان انبار شهرداری استفاده میشده و اکنون قرار است بهسازی و ایمنسازی شود تا خانوادهها و جوانان بدون نگرانی از درههای اطراف آن بعنوان تفرجگاه استفاده کنند.
این عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه شهرداری باید به دنبال تامین پارکینگ برای این مکان باشد، افزود: اکنون مشکلی در این زمینه وجود ندارد با این حال در مناطق دیگر مانند دارآباد و گلاب درب، مشکلات پارکینگ وجود دارد و در آینده احتمالا در دره فرحزاد نیز با این مشکل مواجه خواهیم شد.
وی به شهرداری تهران توصیه کرد با طراحی هر تفرجگاهی، پارکینگ مناسب آن را نیز در نظر بگیرد تا شهروندان هنگام استفاده با مشکل فضای برای پارک خودروهای خود مواجه نباشند.
علوی با بیان اینکه ۲ نوع تفرجگاه وجود دارد، اضافه کرد: تفرجگاههایی که توسط شهرداری طراحی و ساخته میشوند و تفرجگاههای طبیعی که ارزش بالایی دارند و باید حفظ شوند، این تفرجگاهها به کنترل ساخت و ساز و حفاظت از منابع طبیعی مانند قناتها و رودخانهها کمک میکنند و میراثی برای نسلهای آینده به شمار میروند.