«ابراهیم محمدیمنش» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متقاضیان میتوانند با مطالعه آییننامه پسا دکتری این دانشگاه نسبت به ارسال درخواست، رزومه (کارنامک) و پیشنهاد خود را در قالب پیشفرض تا تاریخ ۱۵ آبانماه به آدرس پست الکترونیکی Research@malayeru.ac.ir ارسال کنند.
وی افزود: متقاضیان میتوانند در پنج حوزه مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم انسانی و بین رشتهای با ارسال چکیده طرح پیشنهادی شامل تعریف مساله، پیش نیازها، زمان و هزینههای مرتبط پذیرش شوند.
رئیس دانشگاه ملایر بیان کرد: حوزه مهندسی شامل رشتههای مهندسی برق، معدن و مکانیک، حوزه علوم پایه شامل فیزیک، ریاضی کاربردی، محض و شیمی، حوزه کشاورزی و منابع طبیعی شامل محیط زیست، مهندسی طبیعت، شیلات، مهندسی خاک، علوم دامی و علوم باغبانی، حوزه علوم انسانی شامل حقوق، علوم تربیتی و روانشناسی و حوزه بین رشتهای شامل رشتههای هوش مصنوعی، زیست فناوری و نانو فناوری است که گرایشهای مختلفی دارد.
پذیرش پژوهشگر در حوزه هوش مصنوعی دانشگاه ملایر
محمدیمنش با بیان اینکه پذیرش محقق به صورت تمام وقت و یکساله است و حقوق و مزایای پرداختی به پژوهشگر حداکثر ۸۰ درصد حقوق و مزایای استادیار پایه یک خواهد بود، ادامه داد: با توجه به محدودیت ظرفیت پذیرش، ترتیب اولویت با پسا دکتری نوع صنعتی، فناورانه، تحقیقات کاربردی و تحقیقات بنیادی خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه پذیرش نهایی پس از تایید کارگروه مربوطه و استاد میزبان است و کارگروه در تایید یا رد هر تقاضا، با توجه به سیاستهای پژوهشی دانشگاه مختار است، بیان کرد: متقاضیان دارای پرونده علمی پژوهشی برجسته، از حمایتهای ویژه برخوردار خواهند بود.
عضو هیات علمی دانشگاه ملایر یادآور شد: این مرکز آموزش عالی بعد از بوعلی سینا همدان، دومین دانشگاه جامع و مستقل استان همدان است و بینالمللیشدن این دانشگاه مطرح است تا بتواند هر چه بیشتر در شاخصهای بینالمللی صاحب رتبه و مقام شود.
محمدیمنش با بیان اینکه به تازگی طبق اعلام پایگاه نمایه استنادی اسکاپوس، ۶ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ملی ملایر در لیست دانشمندان پراستناد ۲ درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۴ قرار گرفتند، گفت: به تازگی دکتر «فرشید میرزایی» در لیست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۴ قرار گرفت.
عضو هیات علمی دانشگاه ملایر در لیست پژوهشگران برتر جهان
وی اظهار کرد: بر اساس گزارش منتشر شده از سوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد جهان در ۲۲ حوزه موضوعی علوم در ۶ فهرست (آبانماه ۱۴۰۲ الی شهریور ۱۴۰۳) معرفی شدند و دکتر «فرشید میرزایی»، استاد گروه ریاضی دانشگاه ملایر برای دومین سال پیاپی در این فهرست قرار گرفت.
رئیس دانشگاه ملایر افزود: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، به عنوان یک مؤسسه معتبر بینالمللی رسالت پاسخگویی به بخشی از نیازهای علمی و پژوهشی در زمینه رصد علم و فناوری ایران، منطقه و کشورهای اسلامی را بر عهده دارد و هر سال پژوهشگران پراستناد برتر را شناسایی و معرفی میکند.
محمدیمنش تاکید کرد: در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه ملایر ۱۸۰ نفر است که در تلاش هستیم این تعداد به بیش از ۲۰۰ عضو افزایش یابد.
به گزارش ایرنا؛ دانشگاه ملی ملایر در چهار کیلومتری محور ملایر به اراک واقع شده و بیش از ۶ هزار دانشجو در ۳۳ رشته در مقطع کارشناسی، ۴۵ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۲ رشته در مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستند.