به گزارش خبرنگار ایرنا، بنا به گفته برخی از مسوولان دست اندرکار از هفت سال پیش تاکنون چندین مورد حوادث انحراف و واژگونی خودروها در جاده های لغزنده کوهستانی و پرتردد آغشته به گازوئیل بویژه در جاده چالوس، مسیر نوشهر-رویان و جاده هراز به وقوع پیوسته است.
تصادف زنجیره ای تعداد ۱۵ دستگاه خودرو در مسیر نوشهر- رویان در منطقه امیررود در اواخر آذر ماه سال ۱۳۹۷ و برخورد سمند به کوه در منطقه پل ذغال مسیر جاده چالوس - کرج در آبان سال ۱۳۹۶ نمونهای از وقوع این حوادث تلخ در مازندران بویژه غرب این استان بوده است.
با این حال در روزهای گذشته فیلم هایی در این ارتباط مبنی بر گازوئیل پاشی در جاده سوادکوه در فضای مجازی مخابره شده که مسوولان امر با تایید وجود این پدیده در استان اما این فیلم کوتاه در حال بازنشر را مربوط به این ایام و این محور نمی دانند.
نگرانی مردم و لزوم برخورد با متخلفان
با این حال همواره از سال های گذشته تاکنون تماس های پیوسته با مسوولان دستگاههای مربوطه مبنی بر شناسایی و برخورد قانونی با عوامل این اعمال خلافکارانه، اما هیچگاه اطلاعات دقیق و جامعی به رسانه ها منعکس نشد، ولی شنیده ها حاکی از آن است که شناسایی و برخورد قانونی با متخلفان در دستگاه قضایی به طور مستمر درحال پی گیری است.
شهرام اسماعیلی فرمانده پلیسراه سوادکوه در همین خصوص اظهار کرد: محور سوادکوه در زمان بارندگی لغزنده میشود که این موضوع میتواند دلیل تصادفات باشد.
وی افزود: البته بهدلیل تردد تریلی و کامیون هم گازوئیل هم امکان دارد روغن در سطح جاده ریخته شود.
فرمانده پلیسراه سوادکوه با تأکید بر اینکه پلیس در صورت مشاهده چنین اقدامی بهشدت با این موضوع برخورد میکند، خاطرنشان کرد: این اقدام ممنوع است و مأموران پلیس در این محور با این موضوع برخورد نکردند.
اسماعیلی با بیان اینکه برخی رانندگان احتیاط نمیکنند و با سرعت بالایی در محور تردد میکنند و با اشاره به اینکه سوادکوه محور کوهستانی است، گفت: تردد خودروهای سنگین در این محور زیاد است و بیشترین دلیل تصادف ناشی از سرعت بالا بوده که باید به این مهم توجه شود.
مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راههای استان است.
برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است.
مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.
هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استانهای تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.
مسافران و رانندگان میتوانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راهها، انسدادها یا محدودیتهای احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.