احسان قارلقی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با جذب تسهیلات اشتغالزایی و تأمین قیر رایگان برای آسفالت معابر، روستاهای کنگاور به سمت رونق اقتصادی و اجتماعی پیش میروند.
وی همچنین از خرید تجهیزات و ایجاد بوستانهای روستایی برای سه روستای فش، کارخانه و حسینآباد با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال خبر داد و افزود: این بوستانها نه تنها فضای سبز را در روستاها افزایش میدهند بلکه به عنوان مکانهایی برای تجمع و تعامل اجتماعی نیز عمل خواهند کرد.
وی در ادامه به جذب ۶ دستگاه نیسان کمپرسی به ارزش ۸۰ میلیارد ریال و جذب ۱۸۰ فقره تسهیلات خُرد اشتغالزایی برای ۶ روستا از طریق بنیاد برکت و ۱۸۰ فقره تسهیلات از طریق بنیاد علوی اشاره کرد و گفت: این تسهیلات به توسعه کسبوکارهای محلی و افزایش اشتغال در این مناطق کمک خواهد کرد.
بخشدار مرکزی کنگاور همچنین از جذب ۶۰ فقره تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ معاونت توسعه روستایی با تخصیص ۸۰ میلیارد ریال خبر داد و افزود: این تسهیلات به منظور رونق فعالیتهای اقتصادی و توسعه کسب و کارهای روستایی اختصاص یافته است.
وی همچنین از افتتاح بزرگترین بوستان روستایی قارلق بزرگ با کاشت چهار هزار نهال خبر داد و گفت: این پروژه در راستای حفظ محیط زیست و ارتقاء کیفیت زندگی در روستاها انجام شده است. همچنین در دستور کار ما ایجاد بوستانهای جدید در ۶ روستای دیگر نیز قرار دارد.
قارلقی در پایان به جذب ۳۰ هزار متر مربع سهمیه قیر رایگان جهت آسفالت معابر روستایی و آسفالت روستاهای چشمه نوش، قارلق بزرگ و دمبادام اشاره کرد و افزود: اقدامات بخشداری مرکزی کنگاور به ساماندهی ۱۰ آرمستان روستایی و صدور ۳۰۰ فقره پروانه احداث ساختمان روستایی در محدوده طرح هادی کمک کرده است.
نصب دوربینهای پایش تصویری در سه روستای چشمه نوش، فشخوران و عبدالتاجدین نیز از دیگر اقدامات مهم این بخشدار بود که به امنیت و آرامش بیشتر ساکنان این مناطق کمک خواهد کرد.
با این اقدامات، امید میرود که کنگاور به یکی از نمونههای موفق توسعه پایدار در مناطق روستایی تبدیل شود.
شهرستان کنگاور در ۹۰ کیلومتری شرق کرمانشاه قرار دارد که از جمعیت ۸۲ هزار نفری بیش از ۳۰ هزار نفر ساکن ۶۸ روستای دارای سکنه آن است.