به گزارش ایرنا، "ناصر مرادی پویانی" روز یکشنبه در دیدار با مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام، اظهار کرد: نیروگاهها و پنلهای خورشیدی خانگی با هدف ایجاد اشتغالزایی و توانمندسازی مددجویان با همکاری کمیته امداد، شرکت نیروی برق استان و بانک ملی راهاندازی میشوند.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام تصریح کرد: برای اجرای هر یک از این پنلهای خورشیدی خانگی حداقل یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه خواهد شد.
وی گفت: با توجه به اینکه شرکت توزیع نیروی برق استان یکی از طرفهای قرارداد اجرای این طرحها و بهرهبردار آنها است انتظار میرود این شرکت همراهی و همکاری مناسب را در اجرای نیروگاههای خورشیدی خانگی با هدف تولید انرژی برق و کمک با اقتصاد مددجویان داشته باشد.
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام یادآور شد: این طرحها از جمله مشاغل نوین و خانگی برای خانوادههای مددجوی کمیته امداد به شمار میرود که توان اجرای طرحهای اشتغالزایی دیگری ندارند و بهرهبرداری از آنها نقش مهمی در درآمدزایی برای خانوادههای مددجو خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام نیز در این دیدار، یادآور شد: تلاش میشود که طرحهای اشتغالزای نیروگاه خورشیدی خانگی با استانداردهای ملی و با کیفیت مناسب برای مددجویان اجرایی شوند.
"ولیاله ناصری" خاطرنشان کرد: در فرایند راهاندازی این پنلهای خورشیدی با به کارگرفتن ناظر و نظارت دقیق تلاش میشود این طرحها ضمن ایجاد درآمد برای خانوادهها در چرخه تولید برق استان نیز تأثیر مناسبی داشته باشند.
به گزارش ایرنا، طرح ایجاد نیروگاههای خورشیدی خانگی برای ۱۰ هزار خانوار مددجوی کمیته امداد در ۱۲ استان کشور که دارای بارش خورشیدی مناسب هستند، طی تفاهم نامه مشترک بین کمیته امداد و وزارت نیرو اجرا میشود.
در این طرح، وزارت نیرو متعهد به خرید برق تولیدی خانوار مددجو از طریق پنلهای خورشیدی است، وزارت نیرو برای تولید هر کیلو وات برق تولیدی هشت هزار و ۵۰۰ ریال به خانوادهها پرداخت میکند و تا ۲۰ سال ضمانت خرید برق آنها را عهدهدار است.
۶۷هزار نفر در ایلام از خدمات کمیته امداد برخوردارند.