محمد بنده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح شامل ساخت سوله، راهاندازی و تهیه نصب واحد جدید به ظریت یکهزار مترمکعب در مجتمع آبشیرینکن جزیره هرمز است.
وی بیان کرد: این طرح با هدف بهبود آب رسانی در جزیره هرمز و همچنین افزایش رضایت شهروندان که با مشکل کمآبی و کاهش افت فشار آب روبرو بودن انجام پذیرفته است.
پیش از این (شهریورماه امسال) عبدالرسول دریایی مدیرکل توسعه و عمران جزایر هرمزگان از افزایش ظرفیت آب شیرینکنهای جزایر این استان به میزان ۱۶ هزار مترمکعب در شبانه روز طی ۲ سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: بیشترین افزایش ظرفیت این آبشرینکنها در جزایر استان هرمزگان مربوط به جزایر قشم، بوموسی، هرمز و تنب بزرگ است که در جزیره قشم این آبشیرینکنها به مناطق باسعیدو، صلخ، سوزا و شهر قشم تعلق دارند.
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ۲ آبشیرینکن جدید در جزایر هرمز و بوموسی، گفت: عملیات اجرایی این ۲ طرح به میزان ۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در شبانه روز طی ۲ سال گذشته آغاز شده که با تکمیل آنها تا پایان سالجاری این ۲ جزیره نیز از تامین آب آشامیدنی برخوردار خواهند شد.
جزیره هرمز که تنگه هرمز برگرفته از نام این جزیره است، دلیرمردان بزرگی در طول تاریخ تاکنون پرورانده و شهدای زیادی در راه حفظ کیان این منطقه تقدیم شده و اکنون به سمت یک جزیره درحال توسعه با محوریت گردشگری پیش میرود.
هرمز در میان زمین شناسان به بهشت زمین شناسی مشهور است، جزیرهای بیضی شکل و گنبدی نمکی در خلیجفارس به مساحت ۴۲ کیلومترمربع و در ۱۶ کیلومتری بندرعباس است.
این جزیره زیبا با حدود هفت هزار نفر جمعیت همواره در طول تاریخ به علت موقعیت استراتژیک دارای اهمیت راهبردی و بازرگانی بوده و هر ساله در ایام سفرهای نوروزی پذیرای خیل عظیمی از گردشگران و مسافران از سراسر کشور است.