تهران- ایرنا- رضا بابک؛ بازیگر تئاتر و داور یکی از بخش‌های بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان می‌گوید هر چقدر برای فرهنگ و برای کودکان و نوجوانان هزینه کنیم، کم است. برای گروه سنی کودک و نوجوان می‌توان بزرگ‌ترین آثار تئاتری جهان را کار کرد.

به گزارش ایرنا از ایران تئاتر، بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان روز گذشته شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳ با استقبال مخاطبان کودک، نوجوان و بزرگسال در همدان آغاز شد.

در بخش مسابقه تئاتر کودک جشنواره بیست‌ونهم، رضا بابک، سیدجواد هاشمی، گیتی قاسمی، فریبا دلیری و الیکا عبدالرزاقی داوری را برعهده دارند.

رضا بابک در سخنانی کوتاه گفت: هر چقدر برای فرهنگ و برای کودکان و نوجوانان هزینه کنیم، کم است. تولید یک اثر هنری مانند ساختن یک خانه است که باید بودجه مناسب برای ساخت و شکل‌گیری آن وجود داشته باشد.

او افزود: مثلا من برای تمام قصه‌های کودک و نوجوان متن نمایشی به‌روز و جذاب دارم اما هیچ وقت امکان تولید و اجرای آن‌ها فراهم نشد و به همین دلیل انگیزه و جان انسان کم می‌شود.

این بازیگر پیشکسوت تئاتر کودک و نوجوان در ادامه صحبت‌های خود از توجه ارگان‌ها به تئاتر کودک و نوجوان گفت: بارها گفته‌ام که هر کدام از مدرسه‌ها، فضایی را برای تولید و اجرای تئاتر دارند. چندده میلیون مخاطب در مدرسه‌ها وجود دارد اما برای این مخاطبان تئاتر تولید و اجرا نمی‌شود. متاسفانه وزارت آموزش و پرورش هیچ‌وقت به تئاتر نگاه جدی و تخصصی نداشت و به همین دلیل اتفاق قابل توجهی در زمینه تئاتر در مدارس رخ نداده است. ما در مملکت بودجه بسیار داریم ولی به انصاف صرف و هزینه نمی‌شود.

بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان

بابک توضیح داد: برای گروه سنی کودک و نوجوان می‌توان بزرگ‌ترین آثار تئاتری جهان را کار کرد البته به شرطی که امکانات فراهم شود. باید کودک و نوجوان امروز را خیلی جدی گرفت.

به گزارش ایرنا، بیست‌ونهمین «جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان به دبیری امیر مشهدی‌عباس توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران ۱۱ تا ۱۷ آبان ماه سال ۱۴۰۳ با شعار «تئاتر گفت و گوی بدون مرز» و با هدف «تقویت هم‌دلی و همراهی، رشد و آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» در شهرتاریخی همدان در حال برگزاری است.

«تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان‌های اصیل خانواده و ارتباط نسل‌ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت‌پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثار نمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثرگذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست‌ونهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.