کاشان- ایرنا- فرماندار کاشان گفت: این شهرستان از ظرفیت‌های ویژه‌ای در بخش‌های مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و گردشگری برخوردار است که رسانه‌ها در معرفی و به فعلیت رسیدن آنها نقش بسزایی دارند.

به گزارش ایرنا، حمیدرضا محمدی فشارکی روز دوشنبه در دیدار با مدیر دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در کاشان افزود: رسانه، محور توسعه است و وقتی به شکل مطلوب در یک منطقه ایفای نقش کند، می تواند با معرفی ظرفیت های گردشگری، تجاری و اقتصادی سبب ایجاد اشتغال پایدار و آبادانی آن شود.

وی با تاکید بر اینکه بیان دستاوردهای دولت موجب تقویت اعتماد مردم به نظام و ناامیدی دشمن می‌شود، اظهار کرد: انتظار می‌رود رسانه‌ها به‌ویژه خبرگزاری جمهوری اسلامی، دستاوردهای دولت را به خوبی معرفی کنند و اگر جایی ایرادی وجود دارد با نقد سازنده و ارائه تحلیل و راهکار مسوولان را برای رفع مشکلات یاری دهند.

فرماندار کاشان گفت: این شهرستان در حوزه‌های مختلف مانند تاریخ، تمدن، فرهنگ، صنعت و اقتصاد ظرفیت انتشار خبرهای ملی و جهانی را دارد.

محمدی فشارکی اظهار کرد: این شهرستان در حوزه سیاسی شخصیت های بزرگی چون آیت الله کاشانی از چهره‌های اثرگذار در جریان ملی شدن صنعت نفت را داشته است.

فرماندار کاشان بیان کرد: این شهرستان در بخش اقتصادی موقعیت ویژه ای دارد و نخستین کارخانه ریسندگی و بافندگی کاشان در سال ۱۳۱۱ تاسیس شد و ۹۰ سال قدمت دارد، مرحوم تفضلی که معروف به پدر ریسندگی ایران است، موسس این کارخانه بود.

محمدی فشارکی گفت: وجود ۱۲ ناحیه صنعتی، ۲ هزار واحد صنعتی و ۲ شهرک صنعتی بخشی از ظرفیت‌های اقتصادی این منطقه است، منطقه ویژه اقتصادی نیز از دیگر ظرفیت‌های مهم اقتصادی کاشان به‌شمار می‌آید.

وی افزود: کاشان در بخش ریسندگی و بافندگی قطب فرش ماشینی و دستباف است و چند محصول دیگر به غیر از فرش نیز دارد.

وی با تاکید بر اینکه این صنایع نیازمند نیروی کار است، اظهار کرد: در بخش کارگری در زمان حاضر با کمبود نیروی کار مواجه هستیم و مجبوریم از کارگران دیگر شهرها استفاده کنیم.

فرماندار کاشان بیان کرد: مشکل بیکاری در حوزه کارگری نداریم اما در بخش دانش آموختگان دانشگاهی با مشکل بیکاری مواجه هستیم.

محمدی فشارکی خاطرنشان کرد: کاشان با ۱۵ مرکز دانشگاهی و ۲۸ هزار دانشجو یک شهر دانشگاهی بوده و دانشگاه دولتی کاشان یکی از ۱۰ دانشگاه برتر ایران است.

وی افزود: ۲ هزار و ۵۰۰ طلبه و ۱۵ مدرسه علمیه برادران و خواهران در کاشان داریم و داشتن این تعداد مدرسه علمیه نیز از ویژگی‌های بارز شهرستان است.

فرماندار کاشان بیان کرد: گلاب یکی از ظرفیت های بخش صنعتی و همچنین گردشگری شهرستان است به‌طوریکه با ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار سطح زیرکشت گل محمدی از نظر تولید اسانس و گلاب و مشتقات آن در ایران رتبه نخست را داریم و یکهزار و ۸۰۰ واحد سنتی و نیمه صنعتی در حوزه گلاب‌گیری فعال است.

محمدی فشارکی ادامه داد: محصولات بزرگ‌ترین واحد صنعتی گلاب‌گیری کاشان به ۸۰ کشور صادر می شود.

وی با اشاره به ۹ هزار هکتار باغ در شهرستان کاشان، تصریح کرد: یکی از سیاست‌های ما در زنجیره تامین و تولید صنایع، تکمیل آنها به‌ویژه در حوزه اسانس است.

وی با بیان اینکه کاشان یکی از ۱۰ شهر نخست مقصد گردشگری کشور است، اظهار کرد: یکهزار و ۷۰۰ اثر تاریخی، ۳۳۰ اثر تاریخی ثبت ملی و ۴۰ اثر ناملموس فرهنگی ثبت شده از ظرفیت‌های شهرستان در حوزه میراث فرهنگی است.

فرماندار کاشان خاطرنشان کرد: این منطقه با تنش آبی مواجه است اما بیش از ۹۰ درصد روستاهای شهرستان از شبکه آب‌رسانی برخوردارند.

وی با اشاره به تولید ۴۵ درصد ماهیان زینتی ایران در منطقه راوند کاشان، گفت: شهرک ماهیان زینتی با ۱۵۰ هکتار مساحت برای پرورش این نوع ماهیان ایجاد شده است.

مدیر خبرگزاری جمهوری اسلامی دفتر کاشان نیز در این دیدار گفت: ایرنا بازوی امین برای اطلاع‌رسانی بوده، موثق‌ترین اخبار از طریق این رسانه منتشر شده و شفافیت و صداقت همواره در امر اطلاع‌رسانی اولویت ایرناست.
امیر شاهین نایبی‌فر افزود: رهبر معظم انقلاب خبرگزاری جمهوری اسلامی را به‌عنوان نبض نظام در داخل و دست بزن در مقابل رسانه های استکباری توصیف کردند و امروز نیز همه ارکان این سازمان خبری برای تحقق این نقش تلاش می کنند.

وی اظهار کرد: ایرنا همگام با سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برمی‌دارد و ایجاد روحیه و نشاط در جامعه از اهداف اصلی این رسانه است.

به گزارش ایرنا، شهرستان کاشان ۴۵۰ هزار هکتار وسعت و نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، شامل چهار بخش، هفت شهر و ۶۰ روستا است و در شمالی ترین نقطه اصفهان قرار دارد.