دکتر مصطفی امینی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این واحد متخلف در محدوده یکی از روستاهای شهرستان ری و در کارگاهی صنعتی، اقدام به تهیه و تولید عصاره و رنگ زعفران تقلبی می کرد که خوشبختانه با گزارش مردمی، توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و با همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی کشف و پلمب شد.
وی افزود: در این کارگاه از عصاره زعفران تقلبی و رنگ غیر مجاز تارتارازین برای تولید محصولات استفاده و به شکل گسترده توزیع شده است که متاسفانه این رنگ سرطان زا بوده و به عنوان رنگ غذا و جایگزین زعفران طبیعی در واحدهای صنفی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: این واحد فاقد هر گونه مجوز قانونی بوده و فرآیند تولید در شرایط کاملا غیربهداشتی انجام و همچنین از آب مصرفی ناسالم استفاده شده است.
امینی با اشاره به مشاهده رنگ غذا در آزمایش ها از برخی مواد غذایی در مراکز عرضه افزود: بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و نمونه برداری از موارد مشکوک همواره توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در ساعات مختلف شبانه روز، حتی ایام تعطیل در حال انجام است.
این مسئول تاکید کرد: استفاده از رنگ های صنعتی به جای زعفران در این مراکز به دلیل آسیب به سلامت انسان ها تخلف بهداشتی محسوب می شود و با مراکز خاطی طبق قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی برخورد خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری یادآور شد: همشهریان می توانند هرگونه تخلف بهداشتی در شهرستان ری را به مراکز خدمات جامع سلامت، واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری یا با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت در میان بگذارند.
شهرستان ری در جنوب استان تهران و به قبله تهران شهرت دارد.