سیدمحمدمهدی سجادی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مانور سرعت عمل امدادگران، تیم بندی و اعزام به محل در سریعترین زمان مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: تیم های واکنش سریع این جمعیت با تجهیزاتی بهروز و کادر مجرب خود، آمادگی کامل برای ارائه خدمات به موقع و مؤثر در بحرانها را دارد.
مدیرعامل هلالاحمر سیستان و بلوچستان گفت: این آمادگی شامل آموزشهای مستمر و تمرینات منظم است که به افزایش کارایی و سرعت عمل تیم کمک میکند.
وی خاطر کرد: تیمهای امداد و نجات هلال احمر همواره در کنار مردم خواهند بود و در صورت بروز هر گونه حادثه، آماده ارائه خدمات به آسیبدیدگان هستند البته با همکاری و هوشیاری شهروندان میتوانیم از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنیم.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی زیاد (۱۱.۵ درصد گستره کشور) و موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی از جمله استانهایی است که احتمال وقوع چندین مخاطره طبیعی بطور همزمان در آن وجود دارد، در شمال این استان تندبادها و گرد و غبار شدید و خشکسالی، در مرکز سیل و زلزله و در جنوب نیز احتمال وقوع سونامی و دمای زیاد هوا بعضاً تا بیش از ۵۰ درجه و ریزش باران های فصلی و جاری شدن سیل های مقطعی وجود دارد.
هلال احمر سیستان و بلوچستان به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی و عضوی از نهضت بین المللی «صلیب سرخ و هلال احمر» همواره در همه حوزههای بهداشت، درمان، توانبخشی، داوطلبان، امور جوانان، امداد و نجات در حوادث طبیعی و غیر طبیعی و غیره پیشتاز بوده است.