وی اضافه کرد: کشت پاییزه در این شهرستان با استفاده از پنج هزار و ۸۰۰ دستگاه تراکتور و ۲ هزار و ۶۰۰ دستگاه کارنده (ردیفکار) در حال انجام است که از این تعداد، ۴۸۰ دستگاه کارنده به صورت کشت مستقیم هستند.
سرپرست جهاد کشاورزی بوکان گفت: در سال زراعی گذشته بیش از ۷۹ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع بوکان به کشت گندم اختصاص پیدا کرده است که از این مقدار ۶۹ هزار هکتار به صورت دیم و ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار به صورت آبی کشت شده بود.
وی افزود: هم اکنون کود شیمیایی مورد نیاز کشت پاییزه در مراکز عرضه تامین شده و کشاورزانی که تمایل به استفاده از کود همزمان با کشت محصول را داشته باشند، می توانند آن را از مراکز خریداری کنند.
وی در خصوص کشت جو هم در بوکان اظهار کرد: کشاورزان این شهرستان کشت جو را هم در این فصل انجام می دهند که تاکنون در چهار هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع بوکان جو دیم و آبی کشت شده است.
به گزارش ایرنا، کشت گندم در بوکان هر سال از ۱۵ مهر آغاز و تا اوایل آذر ادامه دارد و برداشت آن هم از اوایل تیرماه سال بعد شروع و تا مرداد ماه ادامه دارد.
سال زراعی از اول مهر هر سال آغاز و به پایان شهریور سال آینده موکول میشود.
بوکان دارای ۱۱۰ هزار هکتار زمین مستعد زراعی و باغی است که از این مقدار ۸۵ هزار هکتار به صورت دیم و ۲۵ هزار هکتار به صورت آبی کشت می شود و عمده ترین محصولات زراعی این شهرستان گندم، نخود، کلزا، جو و چغندرقند است.
بوکان در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.