سرهنگ علی اکبر مرادی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این تعداد موتور سیلکت در راستای ارتقا امنیت اجتماعی و مطالبات مردمی، خانواده معظم شهدا، ایثارگران، بسیجیان و عموم ساحل نشینان بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس در برخورد با هنجارشکنان جامعه توقیف، اعمال قانون و به مرجع قضایی معرفی شده است.
وی با بیان اینکه استفاده از موتور سیکلت های غیرمجاز و فاقد پلاک معروف به «پاکشتی» از سوی برخی افراد ناآگاه نسبت به قوانین شرعی و احکام اسلامی در سطح این جزیره در حال افزایش است، افزود: پلیس برابر وظایف قانونی خود در گام اول اقدام به توقیف و برخورد با اینگونه وسایل نقلیه قاچاق و راکبان قانون شکن آنها می کند که در گام دوم نیز معرفی به پلیس امنیت اقتصادی برای تعیین تکلیف از طریق مراجع قضایی صورت می گیرد.
فرمانده انتظامی شهرستان قشم ادامه داد: پلیس این شهرستان مرزی با قدرت در مقابل هرگونه بی نظمی و هنجارشکنی خواهد ایستاد و با توجه به اینکه امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است، از قشموندان انتظار میرود در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک مراتب را بلافاصله از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
سرهنگ مرادی اضافه کرد: به زودی با واردکنندگان این قبیل موتورسیکلت های غیرمجاز به این جزیره برخورد قانونی خواهد شد.
موتورسیکلت «پاکشتی» وسیله نقلیه ای کوچک و سبک تر از موتورسیکلت های معمولی است که برای استفاده در محوطه بنادر طراحی شده است.
خارج کردن این قبیل موتورسیکلت ها از بنادر و وارد کردن آن به دیگر مناطق قاچاق محسوب شده و رفت و آمد آنها در معابر درون شهری منجر به توقیف وسیله نقلیه و معرفی مالک به مرجع قضایی می شود.
این موتورسیکلت ها فاقد پلاک، بیمه و هرگونه مدارک قانونی گمرکی هستند که بیشتر مورد استفاده نوجوانان و بانوان قرار می گیرد.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.