عادل کریمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امسال میزان تحقق و جذب اعتبارات بانک توسعه تعاون استان از محل منابع بند الف تبصره ۱۸ صندوق توسعه ملی در بخش صنعت و تعاون ۱٠٠ درصد و میزان تحقق و جذب اعتبارات در بخشهای کشاورزی و گردشگری به ترتیب ۱٠۴ و ۱۵۴ درصد بوده است.
وی افزود: بانک توسعه تعاون از منابع مختلفی برای تامین و پرداخت تسهیلات اشتغال استفاده میکند و از اینرو، جامعه هدف این بانک نیز در بخشهای متنوعی همچون تعاون، گردشگری، صنعت، بهزیستی و کمیته امداد امام (ره) و نظایر آن حضور دارند.
وی ادامه داد: بانک توسعه تعاون در همه قراردادهای عاملیت برای تامین تسهیلات حضور دارد و انواع تسهیلات خرد، تکمیلی، فرزندآوری، حمایت از مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام (ره) و معرفی شدگان از استانداری را پرداخت میکند.
کریمی گفت: بانک توسعه تعاون، علاوه بر پرداخت تسهیلات به مشتریان بانک و افراد معرفی شده از سوی دستگاههای اداری، به بازاریابی نیز میپردازد و به مشتریانی که زمینه توسعه کسب و کار خود را دارند نیز، پیشنهاد تسهیلات میدهد.
مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان اردبیل تصریح کرد: نمایندگان مجلس و مسئولانی که به تناسب حوزه کاری از بانک توسعه تعاون استان اردبیل بازدید کردهاند، تاثیر تسهیلات شعب این بانک در توسعه تعاون، حمایت از تعاونگران و رواج اشتغالزایی در استان را مثبت ارزیابی کردهاند.
به گزارش ایرنا، ۲ هزار و ۳۶ شرکت تعاونی در استان اردبیل فعال یا در دست اجراست ، تعداد اعضای تعاونیهای استان بدون احتساب تعاونیهای سهام عدالت افزون بر ۱۰۰ هزار نفر است.
استان اردبیل با یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمالغربی ایران و همجوار با استانهای آذربایجانشرقی، زنجان و کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.