به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل محیط زیست قم، محمدحسین بازگیر روز دوشنبه در جلسه بررسی کیفیت منابع آبی استان، با بیان اینکه قطع حقابههای استان قم منجر به نابودی طبیعت، محیطزیست و کشاورزی شده و بحران جدی گردوغبار در مرکز کشور را رقم زدهاست، خاطرنشان کرد: از سوی دیگر برخی واحدهای صنعتی متخلف، پسماندها و پسابهای خود را در بستر رودخانهها رها میکنند.
وی بر ضرورت انجام پایشهای مشترک با همکاری سازمانهای آب منطقهای و آب و فاضلاب استان تأکید کرد و گفت: بررسی وضعیت کیفیت منابع آبی اعم از چاهها، قناتها، چشمهها و رودخانههای استان و ایجاد بانک اطلاعاتی مرتبط بسیار اهمیت دارد.
انتقال ۱۰۰ تن پسماند ویژه از پالایشگاه گاز سراجه قم
رئیس اداره آبوخاک و پسماند ادارهکل حفاظت محیط زیست قم نیز در سخنانی اظهار کرد: در راستای مدیریت و ساماندهی پسماندهای ویژه و صنعتی پالایشگاه گاز سراجه قم، بیش از ۱۰۰ تن از پسماندهای ویژه این مجموعه به سایت پسماندهای صنعتی منتقل شدهاست.
طیبه روشن با بیان اینکه مقدمات لازم برای انتقال بیش از ۲۰۰ تن از پسماندهای ویژه و صنعتی پالایشگاه سراجه نیز انجام شده است، خاطرنشان کرد: این مجموعه درگذشته مشکلاتی در حوزه پسماند داشته است که با همکاری و هماهنگی لازم در حال برطرفشدن و ساماندهی است.
وی اضافه کرد: بر اساس قوانین و ضوابط، مدیریت پسماندهای صنعتی برعهده تولیدکنندگان آنها بوده و امیدواریم با همراهی و مشارکت دیگر واحدهای صنعتی، این مشکل جدی در استان برطرف شود.