اراک - ایرنا - رییس گروه رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: ۲۷ فعال رسانه‌ای از اول مهرماه امسال تاکنون برای عضویت در خانه مطبوعات این استان ثبت‌نام کرده‌اند.

«مجید طبیب‌زاده» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: ۱۶ نفر از این تعداد مرد و ۱۱ نفر زن هستند که شامل ۱۵ نفر از نشریات و پایگاه‌های خبری و ۱۲ نفر هم نمایندگی نشریات و خبرگزاری‌ها هستند.

وی بیان کرد: ثبت نام برای عضویت در خانه مطبوعات استان تا ۲۰ آبان تمدید شده و اهالی رسانه استان که قبلا عضو خانه مطبوعات بوده‌اند و نام کاربری خود را فراموش کردند می‌توانند با مراجعه به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با پرکردن فرم، نسبت به بازیابی حساب کاربری خود اقدام کنند.

رییس گروه رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: تشکیل خانه مطبوعات استان با مشارکت اعضا شکل می‌گیرد و تاسیس این خانه برای کمک به مطالبه‌گری اهالی رسانه ضروری است.

طبیب‌زاده افزود: درحالی که ۵۱ نفر نماینده نشریات سراسری در استان فعالیت دارند و از روزنامه‌های سراسری هم ۱۰ نفر را شامل می‌شوند اما استقبال از عضویت در خانه مطبوعات کمرنگ است.

رییس گروه رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: ۲۶ فقره نشریات استانی در عرصه خبر و گزارش در این استان فعالیت دارند که باید برای عضویت در خانه مطبوعات اقدام کنند.

طبیب‌زاده، به تاریخچه تاسیس خانه مطبوعات استان مرکزی اشاره کرد و افزود: سال ۷۹ اولین خانه مطبوعات استان تشکیل شد و تا سال ۸۵ ادامه داشت و سپس در ادامه فعالیت آن وقفه ایجاد و تعطیل شد و تا سال ۹۳ خانه مطبوعات، همسان با سراسر کشور شکل گرفت که انتخابات سال ۹۵ انجام و تا سال ۹۷ ادامه داشت.

بیشتر بخوانید:

تشکیل خانه مطبوعات در استان مرکزی سرعت گیرد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی هم در خصوص مزیت‌های خانه مطبوعات به ایرنا گفت: پیگیری مسکن، تربیت تخصصی و حرفه‌ای خبرنگاران، کادرسازی، ارتباط مطلوب با مدیران اجرایی استان، توزیع آگهی‌ها و برگزاری آیین روز خبرنگار از جمله اهداف راه‌اندازی خانه مطبوعات استان است.

«حسین محمودی‌فر» افزود: برای این مهم کمیته‌ای تشکیل می‌شود تا برای جذب اعضای بیشتر خانه مطبوعات استان تلاش کند.

وی بیان کرد: باید افرادی در خانه مطبوعات استان برگزیده شوند که از نگاه سیاسی به دور باشند و به جد پیگیر مطالبات صنفی اهالی رسانه استان باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: این استان از ظرفیت خوبی از جامعه خبرنگاران و اهالی قلم برخوردار است اما تا زمانی که خانه مطبوعات برای گرفتن مطالبات آنان وجود نداشته باشد نمی‌توان انتظار داشت تا اهالی آن منتفع شوند.

بیش از ۲۰۰ خبرنگار در ۱۲۶ نشریه استانی، پایگاه خبری و ۹۰ نمایندگی نشریات سراسری و خبرگزاری‌ها در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.