به گزارش روز دوشنبه ایرنا از دادگستری قم، حجتالاسلام و المسلمین سیدکاظم موسوی در این نشست، با اشاره به اینکه یکی از اهداف سند تحول قضایی ارتباط مستقیم با مردم و ارتقای دانش حقوقی مردم است، گفت: تمام سعی ما در این طرح وکلا در مساجد این است که مستقیم به مشکلات حقوقی مردم رسیدگی کنیم.
وی در نشست طرح «با وکلا در مساجد» که شب گذشته در مسجد چهارده معصوم (ع) شهر قم برگزار شد، با اشاره به اهمیت ارتباط مستقیم با مردم، افزود: یکی از اهداف سند تحول قضایی ارتباط مستقیم با مردم و ارتقای دانش حقوقی مردم است.
موسوی اضافه کرد: تمام سعی ما امروز در طرح «با وکلا در مساجد» این است که مستقیم به مشکلات حقوقی مردم رسیدگی کنیم و راهنماییهای لازم توسط مشاوران و وکلا به آنها انجام شود.
وی در مورد ضرورت ارتقای دانش حقوقی جامعه نیز گفت: در بسیاری از پروندههای حقوقی شاهد اشتباهات بسیار در طرح دعوی در محاکم قضایی هستیم و وکلای مرکز با دانش حقوقی خود و با راهنمایی موثری که انجام میدهند، مردم را نسبت به مسائل حقوقی آگاه میسازند.
موسوی با اشاره به اینکه ارتباط رو در رو با مردم یکی از اهداف سند تحول قضایی است، گفت: باید بهطور مستمر و مستقیم با مردم در ارتباط باشیم تا گرفتاریهای مردم را از نزدیک مورد بررسی قرار دهیم، لذا امروز حضور رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در این نشست بیانگر اهمیت این طرح است.
وی با تقدیر از حسن عبدلیان پور رییس مرکز وکلای قوه قضاییه بابت حضور مستمر در طرح با وکلا در مساجد، پایهگذار این طرح را وی دانست و ادامه داد: میتوان گفت که در کنار خدمات بسیاری که از سوی وی در مرکز انجام شده، این اقدام ماندگار و منشا خیروبرکت در سراسر کشور شده است.
رییس دادگستری استان قم، در مورد اثربخشی طرح با وکلا در مساجد، بیان کرد: این طرح جدای ارائه خدمات حقوقی به مردم موجب رونق بخشی به مساجد شده است و این حضور نمازگزاران موجب ارزش و تقدیر است.
به گزارش ایرنا، در این نشست که دادستان و جمعی از مسوولان دستگاه قضایی استان قم نیز حضور داشتند، تعدادی از شهروندان، مسائل و مشکلات حقوقی و چگونگی پیشرفت پرونده های مربوطه را با مسوولان و وکلای حاضر در میان گذاشتند و از توجیهات و راهنمایی های لازم برخوردار شدند.