تورج امرایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شرکتهای دانش بنیان بسیاری در کشورمان هستند که محصولات مختلفی را بر اساس فناوری های نوین هوش مصنوعی طراحی و اجرا کردهاند که از جمله آن میتوان به شرکتی از پارک علم و فناوری خراسان رضوی اشاره کرد که با طراحی و پایش شبکه انرژی، منجر به صرفه جویی در مصرف گاز و آب در بسیاری از نقاط کشور شده است.
وی با اشاره به روش های گسترش هوش مصنوعی و نفوذ آن در فناوری های کشور بیان کرد: در هر بخش فرصت های استفاده از هوش مصنوعی و کاربردهای آن در حوزه های مختلف باید مورد شناسایی قرار گیرد و بر اساس تکلیف معاونت علمی ریاست جمهوری این اقدام دنبال می شود.
معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: شرکت هایی که دارای توانمندی در این حوزه هستند و یا توانایی ایجاد یک شرکت و کسب کار را دارند باید با حمایتهای مناسب ارتقا پیدا کنند تا در آینده نزدیک بتوانند سهم قابل توجهی از فناوری علم هوش مصنوعی را داشته باشند.
وی ادامه داد: همچنین بنا داریم زنجیره فناوری در سایر حوزه های مختلف کشور شناسایی شود تا بدانیم برای تکمیل این زنجیره، چه مقاطعی را کم داریم و شرکتهایی که بتوانند آن فناوری خاص را ارائه دهند، همگرا و هدفمند حمایت شوند.
امرایی گفت: برای پیدا کردن نقاط ضعف این زنجیره ها، هوش مصنوعی بسیار می تواند کارآمد باشد، همانگونه که در طراحی فرآیند ها، پیاده سازی و پشتیبانی فناوری هوش مصنوعی میتواند کمک کننده باشد.