گلبهار خسروی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این میزان سه هزار و ۶۰۰ نفر حجم مربوط به دوره سواد آموزی، چهار هزار و ۱۲۱ نفر مربوط به دوره انتقال و ۲ هزار و ۸۲۰ نفر نیز مربوط به دوره تحکیم سواد است.
وی افزود: این حجم ابلاغی بر اساس عملکرد و میزان پوشش سه سال گذشته شهرستانها و مناطق توزیع شده است و بر این اساس باید افراد بی سواد و کم سواد جامعه هدف، تحت پوشش قرار گیرد.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه شروع کلاس گذاری از زمان ابلاغ شیوه نامه انجام خواهد شد، گفت: شهرستانها و مناطق با تمهید مقدمات، اطلاع رسانی و اقدامات تبلیغی و توجیهی تا پایان دیماه جاری، مهلت کلاس گذاری دارند که در صورت تمدید، زمان و شرایط آن اعلام خواهد شد.
وی با بیان اینکه رویکرد شیوهنامه کلاس گذاری سال ۱۴۰۳ مدرسه محوری و محله محوری است، اضافه کرد: در سوادآموزی مدرسه محور، از تاریخ ابلاغ شیوه نامه واحد های آموزشی استان به عنوان کانون ارائه فعالیت های سواد آموزی شامل شناسایی، جذب، ثبت نام و آموزش بی سوادان و کم سوادان در گستره جغرافیایی مدرسه خواهند بود.
خسروی ادامه داد: در سوادآموزی محله محور نیزتمام آموزش دهندگان فعال و کسانی که در پنج سال گذشته ( از سال ۱۳۹۸ ) حداقل یکسال به صورت تمام وقت ( ۲۴ ساعت در هفته ) همکاری کرده اند، می توانند نسبت به تشکیل کلاس اقدام کنند.
وی افزود: شرط لازم برای حضور آموزش دهندگان در فعالیتهای سواد آموزی، تشکیل یک کلاس تمام وقت ۲۴ ساعت کار در هفته است و برای استان کردستان حداقل نفرات تعیین شده برای ثبت نام در کلاس ۱۳ نفر است که سه نفر دوره سواد آموزی، ۶ نفر دوره انتقال و چهار نفر دوره تحکیم لحاظ شده است.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان به نحوه پرداخت حق الزحمه آموزش دهندگان و بودجه و اعتبار پیش بینی شده برای سواد آموزی مدرسه محوراشاره کرد و گفت: بر اساس نرخ حق التدریس تعیین شده در سال ۱۴۰۳ حق الزحمه آموزش دهندگان برابر جدول ابلاغی و محاسبه و پرداخت به آموزش دهندگان با در نظر گرفتن میزان ۲۴ ساعت تدریس در هفته و لحاظ مدرک تحصیلی فرد به صورت ماهانه و حداکثر برای هفت ماه خواهد بود.