به گزارش خبرنگار ایرنا مدیر مجتمع فولاد قاینات در این المپیاد که روز سهشنبه با حضور نمایندگانی از شرکت فولاد ایران برگزار شد اظهار کرد: مجتمع فولاد قاینات با شعار "در مسیر پیشرفت " به عنوان میزبان این رویداد اهداف بزرگی برای توسعه و بهبود ایمنی و کیفیت در همه حوزهها دنبال میکند.
هادی عبدی افزود: فولاد قاینات به عنوان بزرگترین مجتمع صنعتی شرق کشور همواره تلاش میکند گامهای موثری برای ارتقای ایمنی و رشد مجموعه بردارد.
وی بیان کرد: امروز در کنار هم جمع شدهایم تا علاوه بر رقابت، به تجلیل از اهمیت و وظیفه سنگین آتش نشانان بپردازیم که همواره در صف اول ایستادگی برای امنیت و ایمنی مجموعهها و صنعت کشور قرار دارند.
مدیر مجتمع فولاد قاینات اضافه کرد: برگزاری این مسابقات بهانهای است برای ما تا همکاران شجاع و متعهد خود را مورد تقدیر قرار دهیم و فضایی فراهم کنیم که در آن هم تجربه به اشتراک گذاشته شود و هم ارزشهای اخلاقی و پهلوانی که زیربنای کار آتش نشانی است تقویت شود.
وی ضمن قدردانی از تمامی ورزشکاران در این المپیاد تصریح کرد: امیدوارم این مسابقات فرصتی برای نشان دادن مرام و مردانگی در کنار رقابت سالم باشد و با کیفیتی بالا و خاطراتی خوش برگزار شود.
مدیر ایمنی بهداشت و محیط زیست فولاد ایران هم گفت: این مسابقات با رویکرد ارتقای سطح ایمنی آتشنشانان برگزار میشود تا از پدافند غیرعامل حراست کرده باشیم چون آتشنشانان در خط مقدم پدافند غیرعامل قرار دارند.
فاطمه نعیمی با اشاره به هفته پدافند غیرعامل افزود: برگزاری این مسابقات یک نوع شبیهسازی است تا آتشنشانان در شرایط بحران و اضطرار واکنش سریع داشته باشند.
سومین المپیاد علمی عملیاتی آتشنشانان طرحهای فولادی از امروز به مدت ۲ روز با حضور هفت تیم مجتمع فولاد قاینات، شرکت فولاد آذربایجان، شرکت فولاد سپیددشت، شرکت صنعت فولاد شادگان، مجتمع فولاد غدیر نی ریز، شرکت احیا استیل فولاد بافت و شرکت فولاد سبزوار برگزار میشود.
ابتدا شرکت کنندگان در رقابت علمی آتش نشانی شرکت و پس از آن مسابقات در رشتههای حمل مصدوم، عملیات ترکیبی و امداد ارتفاع، اطفای حریق، آبگیری موانع مثلثی و اتاق دود برگزار میشود.
دورههای اول و دوم این رشته المپیاد در سال ۱۴۰۱ در شرکت صنعت فولاد شادگان و در سال ۱۴۰۲ در شرکت احیا استیل بافت برگزار شده است.
مجتمع فولاد قاینات با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن شمش فولادی " بیلت" به منظور توسعه غیر متمرکز فولاد در برنامه چهارم اقتصادی و نیز به دست آوردن ارزش افزوده منابع طبیعی از قبیل سنگ آهن و گاز طبیعی با توجه به فراوانی آنها در منطقه است.
همچنین پیشرفت و توسعه کارخانه فولاد سازی باعث رشد و پیشرفت صنایع بومی منطقه شده است که از مهمترین اثرات مثبت آن میتوان به اشتغالزایی و ایجاد فرصتهای شغلی مستقیم بیش هزار نفر و غیر مستقیم بیش از پنج هزار نفر، توسعه صنعتی و اقتصادی خراسان جنوبی، بهرهبرداری از امکانات موجود منطقهای اشاره کرد.
شهر قاین مرکز شهرستان قاینات در ۱۱۰ کیلومتری شمال بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی قرار دارد.