ساوه - ایرنا - رییس اداره جهاد کشاورزی ساوه با بیان اینکه ۳۰ کارشناس کشاورزی مشغول آمار برداری در طرح سرشماری عمومی کشاوزی هستند گفت: همکاری بهره‌برداران با این کارشناسان برای ثبت دقیق اطلاعات ضروری است.

علیرضا طهماسبی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مقدمات اجرایی این طرح از ۲ ماه پیش آغاز شد در همین راستا، ۲۰ نفر به عنوان آماربردار و ۱۰ نفر دیگر در بخش‌های پشتیبانی، هماهنگی و اجرایی آموزش دیده از ۱۲ ابان مشغول عملیات سرشماری هستند.

وی افزود: در این طرح ماموران آمارگیری با حضور در روستاها و مناطق هدف، اطلاعات دقیق از فعالیت‌های کشاورزی بهره‌برداران شامل زراعت، باغداری، دامداری، طیور، شیلات، زنبورداری و موارد دیگر را جمع‌آوری می کنند.

طهماسبی با بیان اینکه این عملیات به مدت ۴۵ روز ادامه دارد یادآور شد: در کنار مراجعه حضوری، ماموران از طریق تماس تلفنی با بهره‌برداران منتخب نیز ارتباط خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید:

خشکسالی انار ساوه را عقب راند

وی حوزه‌های آماری شهرستان ساوه شامل مناطق شهری ساوه، غرق‌آباد و نوبران و نیز حوزه‌های روستایی در سراسر منطقه اعلام کرد و گفت: تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌های آینده کشاورزی کشوراز مهمترین دستاوردهای طرح سرشماری عمومی کشاورزی است.

رییس جهاد کشاورزی ساوه از بهره‌برداران خواست که اطلاعات دقیق و درست خود را بدون بیش‌گویی یا کم‌گویی در اختیار آمارگیرها قرار دهند.

وی تاکید کرد: حد نصاب شناسایی بهره برداران در این عملیات، حداقل برای زراعت ۴۰۰ متر مربع باغات ،و قلمستان ۲۰۰ مترمربع، دام سنگین یک راس، دام سبک راس، گلخانه، پرورش ماهی و میگو، زنبورعسل و کرم ابریشم به هر وسعت و طیور سنتی حداقل ۱۰ قطعه است.
افزون بر ۱۳۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی در شهرستان ساوه وجود دارد که ۲۱ هزار هکتار آن باغات و ۱۱۴ هزار هکتار دیگر را زمین های زراعی شامل می شود.

سالانه در شرایط نرمال اقلیمی و بارش‌ها امکان تولید بیش از ۹۳۵ هزار تن انواع محصولات زراعی و باغی در شهرستان ساوه وجود دارد.