مهرداد نیکو سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: یکی از مهمترین محورهای طرح سرشماری کشاورزی همکاری کشاورزان با آمارگیران است تا مشکل و یا خطایی در جمعآوری اطلاعات ایجاد نشود.
وی گفت: جامعه کشاورزی باید آگاه باشد که سرشماری کشاورزی در نهایت به نفع کشاورز در اعطای تسهیلات و یا تجهیزات از سوی دولت خواهد بود.
۲۲۰ هزار بهره بردار کشاورزی در خوزستان فعال هستند.
نیکو ادامه داد: کار سرشماری با رهبری مرکز آمار ایران و با محوریت فرمانداریها انجام میشود و دستگاههایی همچون سازمان جهاد کشاورزی نیز در اجرای این طرح مشارکت دارند.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان اظهار کرد: سرشماری کشاورزی امسال کاملا الکترونیکی است و به صورت کاغذی و سنتی انجام نمیشود که این اقدام باعث صرفهجویی در زمان و صحت سنجی اطلاعات جمعآوری شده میشود.
نیکو با بیان اینکه همکاری فرمانداران در خوزستان برای اجرای این طرح بسیار خوب است اضافه کرد: طبق برنامه هفتم توسعه تولید ۹۰ درصد محصولات کشاورزی باید به مرحله خودکفایی در کشور برسد.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه حوزه کشاورزی اظهار کرد: ۱۵ درصد اشتغال به صورت مستقیم و ۲۶ درصد اشتغال به صورت غیر مستقیم در کشور به حوزه کشاورزی وابسته است.
نیکو مدت زمان اجرای طرح سرشماری کشاورزی در استان را ۴۵ روز عنوان کرد و افزود: بخش کشاورزی به طور مستقیم هفت درصد و با فعالیتهای تابعه تا ۲۷ درصد ارزش افزوده کشور را شامل میشود.
به گزارش ایرنا، ششمین طرح سرشماری کشاورزی در خوزستان همزمان با سراسر کشور از تاریخ ۱۲ آبان ماه جاری آغاز شد.
خوزستان با تولید سالانه ۱۷.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی قطب این صنعت در کشور است.