شاهرود - ایرنا - مدیر توزیع برق شاهرود گفت: ۳۷ هزار (حدود ۴۵ درصد) مشترک خانگی در این شهرستان از مجموع ۸۳ هزار مشترک مشمول دریافت پاداش خوش‌مصرفی بر روی قبض برق خود شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، جمال فرخ‌زاده روز سه‌شنبه به رسانه‌ها اظهار کرد: ۱۳ میلیارد ریال پاداش خوش‌مصرفی به مشترکان خانگی شهرستان شاهرود به منظور جلب مشارکت در راستای کاهش دست‌کم ۱۵ درصدی در روزهای اوج مصرف در سال‌ ۱۴۰۳ اختصاص یافت.

وی ادامه داد: در قالب تشویق مشترکان به مدیریت مصرف برق پاداش‌های دیگری از جمله یک، ۱۰، ۱۰۰ میلیون و یک میلیارد ریالی متعددی به مشترکان پرداخت شد.

فرخ‌زاده درباره اقدام‌های فنی بر روی شبکه توزیع برق طی ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۳، گفت: ساخت سه هزار و ۲۰۰ متر شبکه فشارضعیف هوایی و زمینی به همراه ۸۶۷ متر شبکه فشارمتوسط و همچنین تبدیل بیش از ۲۰ هزار متر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در راستای کاهش تلفات و پایداری شبکه توزیع برق به ویژه در مناطق دارای درخت از جمله اقدام‌های توسعه‌ای بود که به سرانجام رسید.

سرمایه گذاری ۲۷۶ میلیارد ریالی در صنعت برق شاهرود

مدیر توزیع برق شاهرود ادامه داد: با جذب ۸۶۵ مشترک جدید برق در نیمه نخست امسال، تعداد مشترکان زیر پوشش این مدیریت از ۱۱۰ هزار اشتراک گذشت که این امر منجر به سرمایه‌گذاری ۲۷۶ میلیارد ریالی صنعت توزیع برق استان سمنان در شهرستان شد.

وی با اشاره به اینکه هوشمندسازی در صنعت برق جزو اولویت‌های اصلی است، اظهار کرد: به منظور تسهیل خدمت‌رسانی به مشترکان، طی ۶ ماه نخست امسال ۸۶۵ دستگاه کنتور هوشمند در قالب طرح «فهام» در این شهرستان نصب شد و با احتساب این تعداد، مشترکان رویت و کنترل‌پذیر به بیش از ۲ هزار و ۷۹۱ مشترک رسید.

این مسوول تصریح کرد: بیش از ۲۲ هزار متر شبکه فشارضعیف و فشارمتوسط در سال‌جاری اصلاح و با نصب ۱۹ دستگاه ایستگاه هوایی توزیع برق مجموع ظرفیت پست‌های توزیع برق این شهرستان به ۱۹۷ هزار و ۸۲۵ کیلو ولت آمپر رسید.

مدیر توزیع برق شاهرود درباره اجرای طرح «بهارستان» گفت: پنج هزار و ۶۷۳ متر شبکه فشارضعیف سیمی در ۶ ماه نخست امسال مربوط به روستاهای مغان و سعدآباد به کابل خودنگهدار تبدیل و ۶۸ اصله پایه فرسوده برق در این روستاها نصب و یا جابه‌جا شد.

اجرای ۲۴۰ طرح برق‌رسانی طی ۶ ماهه نخست ۱۴۰۳

وی با اشاره به اینکه ۲۴۰ طرح در قالب اصلاح و توسعه شبکه توزیع برق در شهرستان شاهرود طی این بازه زمانی اجرا شد، ابراز کرد: نصب یک دستگاه پست هوایی ۲۵ کیلوولت آمپر با هدف تامین برق مسجد بین راهی روستای درازآب بیارجمند، ساخت ۸۵۳ متر شبکه فشارضعیف هوایی با هدف تامین برق متقاضیان فاز سه مسکن ملی شهر بیارجمند، نصب یک دستگاه پست «پدمانتد» در خیابان فردوسی به ظرفیت ۴۰۰ کیلوولت آمپر، اصلاح و بهینه‌سازی ۶۳۴ متر شبکه فشارمتوسط و فشار ضعیف هوایی و یک دستگاه پست هوایی در شهر رویان از دیگر اقدام‌ها این اداره بود.

این مسوول ادامه داد: نصب پنج دستگاه اتوماسیون با هدف کنترل از راه دور و افزایش قابلیت اطمینان شبکه در شهرستان شاهرود، نصب سه دستگاه اتوماسیون در بخش بیارجمند، تبدیل ۲۱۴ دستگاه لوازم اندازه‌گیری و ۲ دستگاه تابلو لوازم اندازه‌گیری عادی به کنترل‌پذیر در شهرستان انجام شد.

مدیر توزیع برق شاهرود اضافه کرد: اصلاح و بهینه‌سازی شبکه فشارمتوسط و ضعیف هوایی به طول یک‌هزار و ۹۴ متر در روستای سعدآباد، اصلاح و بهینه‌سازی و ساخت ۸۵۴ متر شبکه فشار ضعیف هوایی روستاهای طرود و سطوه و همچنین اصلاح و بهینه‌سازی ۱۷ دستگاه پست هوایی موجود و افزایش ظرفیت به میزان ۸۷۵ کیلوولت آمپر جهت تامین برق متقاضیان جدید از مهمترین اقدام‌های شاخص انجام شده است.

شهرستان شاهرود با بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در شرق استان سمنان قرار دارد.