همدان-ایرنا- استاندار همدان گفت: هنر، ابزاری برای انتقال ارزش‌ها و هویت فرهنگی و برگزاری رویدادهای هنری است و جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان می‌تواند جوانان را به سوی شناخت بهتر فرهنگ خودشان و دیگر کشورها هدایت کند.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ایرنا، حمید ملانوری‌شمسی در آیین تجلیل از میهمانان، داوران و هنرمندان بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان اظهار کرد: جوانان و نوجوانان ما به دنبال یافتن هویتی مستحکم هستند و برگزاری این جشنواره‌ها می‌تواند بستری برای ایجاد و تقویت هویت باشد.

وی ادامه داد: این جشنواره به همت و تلاش مسوولان و هنرمندان شکل گرفته و فرصتی کم‌نظیر برای تبادل فرهنگ و هنر فراهم کرده است.

استاندار همدان گفت: یکی از نکات برجسته این رویداد، حضور اساتید و چهره‌های شاخص و برجسته هنری از سراسر کشور است که با ارائه آثار و تجربیات ارزشمند خود، فضای جشنواره را غنی‌تر کردند.

ملانوری‌شمسی افزود: یکی از اهداف جشنواره، ارتقای سطح دانش و مهارت هنرمندان است، این حضور در کنار مردم و تبادل هنری با سایر هنرمندان و اساتید، می‌تواند به بهبود کیفیت آثار و افزایش انگیزه در میان هنرمندان کشور منجر شود و تاثیرات مثبتی بر جامعه هنری داشته باشد.

وی ادامه داد: همدان به‌عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران اسلامی، بار دیگر میزبان این جشنواره فرهنگی شده است و مردم نجیب و فرهنگ‌دوست این استان، با میزبانی گرم و مهمان‌نوازی، به بهترین شکل از هنرمندان و میهمانان استقبال کرده و افتخاری دیگر برای استان خود ثبت کرده‌اند.

استاندار همدان گفت: جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان نقش مهمی در نزدیکی هنر تئاتر به مردم و معرفی بیشتر این هنر به عموم دارد و نمایش‌های اجرا شده در این رویداد، فرصتی است برای مردم تا به‌طور مستقیم با هنر تئاتر و مضامین فرهنگی و اجتماعی آشنا شوند و ارتباط نزدیکی با این هنر برقرار کنند.

ملانوری‌شمسی افزود: در دنیای امروز که علم و تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است، تقویت هویت فرهنگی و ایرانی‌اسلامی اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. این جشنواره، بستری است برای آشنایی نسل جوان با هویت و فرهنگ اصیل ایرانی و یادآوری ارزش‌های معنوی و فرهنگی که در هنرهای بومی ما نهفته است.

وی ادامه داد: یکی از مسائلی که باید به آن توجه داشته باشیم، ترویج و تبیین فرهنگ و هنر فاخر و ارزشی در سطح جامعه است.

استاندار همدان گفت: آثار هنری و فرهنگی که در این جشنواره ارائه می‌شود، می‌تواند تأثیرات عمیقی بر مخاطبان داشته باشد و آنان را با ابعاد مختلفی از هنر و فرهنگ اصیل ایران آشنا سازد.

ملانوری‌شمسی، از تمامی هنرمندان، اندیشمندان و افراد فرهیخته‌ای که با حضور و مشارکت خود به این جشنواره جلوه خاصی بخشیدند قدردانی کرد و گفت: حضور این افراد با آثار و ایده‌های نوین، این جشنواره را به مکانی برای تبادل اندیشه و خلاقیت تبدیل کرده و برای علاقه‌مندان به هنر فرصتی ارزشمند فراهم آورده است.

وی ابراز امیدواری کرد که در آینده، جشنواره‌های بیشتری در این سطح برگزار شود و بتوانیم فرهنگ و هنر ایرانی را به‌طور گسترده‌تری معرفی کنیم.

استاندار همدان گفت: برگزاری چنین رویدادهایی باعث می‌شود تا فرهنگ و هنر در سبد زندگی مردم جایگاه ویژه‌ای پیدا کند و به یکی از نیازهای اساسی جامعه تبدیل شود.

در این آیین از میهمانان، داوران و هنرمندان بیست‌ونهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان با حضور حمید ملانوری‌شمسی استاندار همدان، معاونان استاندار، رییس شورای اسلامی شهر و شهردار همدان، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، عوامل جشنواره و هنرمندان و پیشکسوتان هنر تئاتر تجلیل شد.

به گزارش ایرنا، بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، جمعه یازدهم آبان ماه با برگزاری مراسم افتتاحیه در مجموعه ورزشی امام علی (ع) شهر همدان آغاز به کار کرد.

این جشنواره به دبیری امیر مشهدی عباس توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران ۱۱ تا ۱۷ آبان ماه سال ۱۴۰۳ با شعار «تئاتر گفت‌وگوی بدون مرز» و باهدف «تقویت هم‌دلی و همراهی، رشد و آگاهی و اعتمادبه‌نفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» در شهر تاریخی همدان در حال برگزاری است.

«تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان های اصیل خانواده و رتباط نسل ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثارنمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثر گذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.