به گزارش ایرنا، سید جواد حسینی روز پنجشنبه در جریان سفر به خوزستان در گفت و گویی رسانهای بیان کرد: سه راهبرد مهارت آموزی، فرصت آفرینی و اشتغال پایدار در اشتغالزایی مددجویان بهزیستی مورد اهمیت است.
وی گفت: به منظور اشتغال پایدار، فرد مددجو در مرحله نخست نیاز به توانمندسازی دارد و در مرحله بعد باید برای او فرصت آفرینی ایجاد شود که در قالب طرح "بهزیست محله" تلاش داریم با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفهای، خدمات مهارت آموزی به مددجویان ارائه شود.
حسینی ادامه داد: برای کمک به اشتغال مددجویان شبکههای تسهیلگری و مراکز خدمات پشتیبانی شغلی مددجویان راه اندازی شده است که تاکنون ۱۷ مرکز در کشور ایجاد شده و خوزستان تنها استانی است که دارای ۲ مرکز است.
به گفته وی، سهم خوزستان از منابع مالی صندوق حمایت از اشتغال مددجویان تاکنون بیش از ۸۰۰ میلیارد ریال است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور از تحقق ۵۰ درصدی برنامه اشتغال مددجویان در سال جاری خبر داد و گفت: این میزان در استان خوزستان ۶۷ درصد بوده است.
حسینی با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای جدید سازمان بهزیستی استفاده از ظرفیت محلات برای ارائه خدمات به مددجویان در قالب طرح بهزیست محله است ادامه داد: در محلات مختلف مساجد، مدارس، خانه بهداشت و موسسات خیریه و خدمات بهزیستی وجود دارد که تلاش میشود از این ظرفیت برای ارائه خدمات بیشتر بهزیستی به مددجویان استفاده شود.
۱۴ درصد جمعیت کشور سالمند هستند
وی در ادامه با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ درصد جمعیت کشور سالمند هستند گفت: تا سال ۱۴۳۰ میزان جمعیت سالمند کشور به ۳۶ درصد خواهد رسید و یکی از برنامههای این سازمان ارائه خدمات بیشتر به سالمندان است.
رییس سازمان بهزیستی کشور شامگاه چهارشنبه نیز در نشستی با استاندار خوزستان در خصوص مسکن و اشتغال مددجویان بهزیستی که عدد قابل توجهی است، بحث و گفت و گو کردند.
در کشور ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار خانوار با جمعیت ۸ میلیون مددجو زیر پوشش سازمان بهزیستی هستند.