به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری شهاب، «فراس یاغی» افزود: وزیر جدید جنگ رژیم صهیونیستی افکاری مشابه «ایتاماربن گویر» (وزیر امنیت داخلی اسرائیل) دارد و فقط دیوانگی او را ندارد. کاتس یک افراطی است و هرآنچه که نتانیاهو می خواهد را اجرا می کند. «یوآو گالانت» هم جنایتکار است اما با نتانیاهو اختلاف دارد.
این کارشناس تاکید کرد: اشغالگران در راستای اجرای طرح ژنرالها در شمال غزه و به طور خاص در جبالیا، بیت حانون، بیت لاهیا و العطاطره حرکت می کنند.
یاغی ادامه داد: نگرانی از این وجود دارد که پس از این شهرها نوبت به غزه برسد و رژیم صهیونیستی همه ساکنان آن را به سمت جنوب برانند، زیرا تامین امنیت محور «نتساریم» با وجود فلسطینی ها در این مناطق امکان پذیر نیست.
وی محور اختلافات گالانت با نتانیاهو را موضوع خدمت وظیفه حریدی ها و موضع گیری درباره غزه دانست و گفت: نتانیاهو ضربه سختی به فرماندهی نظامی و امنیتی آنهم در شرایطی که جنگ با لبنان، غزه و ایران جریان دارد، وارد کرد. مخالفان و اسرائیلی ها هم کاری نمی توانند انجام دهند.
به گزارش ایرنا، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی میگوید که نخستوزیر این رژیم به سه دلیل او را در میانه جنگ در غزه و لبنان از سمت خود برکنار کرده است.
گالانت در بیانیهای که بامداد چهارشنبه قرائت کرد، گفت که نتانیاهو به دلایل مخالفت او با قانونی که حریدیها را به خدمت نظامی فرامیخواند، حمایت از آتشبس و تبادل اسرا با حماس و همچنین درخواست برگزاری کمیته تحقیق درباره شکست در عملیات طوفانالاقصی برکنار کرده است.
موضوع خدمت وظیفه حریدیها از جمله پیچیده ترین مشکلاتی است که رژیم صهیونیستی از زمان اعلام موجودیت جعلی خود با آن مواجه بوده و این امر، باعث ایجاد مشکلات سیاسی بزرگی بین جریانات سیاسی راستگرا و چپگرای این رژیم و شکافهای عمیقی بین صهیونیستهای سکولار و ارتدوکس حریدی در سرزمین های اشغالی شده است.
سکولارها و چپگرایان خواستار وادار کردن آنها به وظیفه اجباری هستند و راستگرایان ضمن دفاع از آنها، از وادار کردن آنها به انجام این کار خودداری میکنند.
حریدیها هم اکنون به خدمت وظیفه سربازی نمیروند و عمر خود را در مدارس دینی میگذارنند.
ارتش رژیم صهیونیستی به دلیل کمبود نیرو چندی پیش خواستار اعزام صهیونیستهای حریدی شد تا «اندکی از بحران کمبود نیرو» کاسته شود.
رادیو ارتش اسرائیل گزارش داد که از ژوئیه سال گذشته، تنها چهار درصد از سه هزار مرد واجد شرایط حریدی موافقت کردهاند که به ارتش بپیوندند.
کابینه نتانیاهو نیز با اعزام حریدیها مخالف است، بهطوریکه روزنامه «یدیعوت آحارنوت» پیشتر نوشته بود که احتمالا گالانت به نفع وزیری که درباره موضوع خدمت نظامی حریدیها با ائتلاف کابینه راحتتر است، کنار میرود تا حریدی ها پوشش نظامی به تن نکنند.