تبریز - ایرنا - مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی با اعلام اینکه بین ۲۰ تا ۲۵ درصد از سیب تولید استان معادل ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تن، به عنوان سیب زیر درختی و بادریز به عنوان سیب صنعتی است از افزایش واحدهای فراوری و کاهش ضایعات این محصول در استان خبر داد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، فرامرز افشانی در بازدید از یکی از واحدهای صنایع تبدیلی بستان‌آباد اعلام کرد: امسال در آذربایجان شرقی حدود ۷۰۰ هزار تن سیب تولید شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر، حدود ۱۰۰ واحد صنایع تبدیلی کوچک و بزرگ پوره چیپس و کنسانتره در استان فعالند و با حداکثر ظرفیت در حال کار هستند، افزود: تاکنون ۱۲۰ هزار تن سیب زیردرختی از مناطق مختلف استان به واحدهای فراوری حمل شده و به‌ زودی تمامی سیب‌ها با قیمت مناسب توسط کارخانه ها خریداری و به محصولات فرآوری‌شده‌ای مانند پوره و کنسانتره تبدیل خواهند شد.

افشانی با اشاره به انباشت سیب‌ها در کنار جاده‌ها، بیان کرد: این وضعیت به‌دلیل محدودیت و دوره کوتاه برداشت به‌ وجود آمده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین از برنامه‌ریزی‌های این سازمان برای سال‌های آینده خبر داد و گفت: با توجه به اینکه مجوزهای جدیدی برای مراکز خرید سیب صادر شده است و واحدهای صنعتی جدیدی در حال تأسیس هستند، ظرفیت جذب سیب در استان افزایش خواهد یافت و در آینده شاهد انباشت سیب در کنار جاده‌ها نخواهیم بود.