به گزارش ایرنا در این رقابتها که تا عصر جمعه ادامه داشت، در بخش گروهی رشته هفتسنگ، تیم کاشمر اول و تیمهای قوچان و نیشابور به ترتیب دوم و سوم شدند.
در رشته طنابکشی تیم قوچان حائز رتبه نخست، تیم جوین رتبه دوم و تیمهای تربت حیدریه و سبزوار به صورت مشترک سوم شدند.
همچنین در رشته گروهی دوز (سبزه قطار) تیم سبزوار رتبه اول و تیمهای قوچان و تربتحیدریه به ترتیب رتبههای دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
در رشته الختر (لیلی) امیرمحمد شفاهی از تربتحیدریه مقام اول، حسن بخشی از نیشابور و مهدی امینیخواه از شهرستان جوین به ترتیب مقامهای دوم و سوم را کسب کردند.
همچنین در رشته دال پلان حسن یوسفی از قوچان اول شد و محمدنقی عزیزی از نیشابور و کوروش حسینی از بجستان به ترتیب دوم و سوم شدند.
مسوول مرکز تربیت بدنی سپاه امام رضا(ع) در حاشیه برگزاری این رقابت ها به خبرنگار ایرنا گفت: در این مسابقات ۱۶۰ ورزشکار در قالب ۳۰ تیم از ۹ شهرستان تربتحیدریه، نیشابور، سبزوار، قوچان، رشتخوار، کاشمر، بجستان، جوین و تایباد در پنج رشته ورزشی هفتسنگ، طنابکشی، دال پلان، الختر و دوز به مدت یک روز با یکدیگر به رقابت پرداختند.
عباس مشمول، از برنامههای ورزشی به عنوان حرکتی انسجام بخش یاد کرد و افزود: ورزش یک جهاد و یک سنگر بزرگ در تقابل با جبهه فرهنگی دشمن است، لذا نباید ورزش را صرفاً به چشم یک بازی نگریست، بلکه یک سنگر عمیق و گسترده در برابر جنگ روانی دشمن است.
وی گفت: ورزشهای بومی محلی به نوعی فرهنگ یک جامعه را معرفی میکنند، لذا یکی از اولویتهای ما در بسیج و سپاه اهمیت دادن به ورزش بومی محلی است که به نوعی در آداب و رسوم ایرانی ریشه دارند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.