تهران - ایرنا - مسئول تماس جنبش جهاد اسلامی فلسطین با کشورهای عربی گفت: عملیات طوفان الاقصی به همه ثابت کرد که مساله فلسطین فراموش شدنی نیست و مردم فلسطین در این نبرد تنها نیستند.

به گزارش روز شنبه ایرنا، «ابو عیسی» مسئول روابط جنبش جهاد اسلامی فلسطین با کشورهای عربی در مصاحبه با پایگاه خبری عرب ژورنال اظهار داشت: مسلماً آنچه قبل از عملیات طوفان الاقصی در خصوص مساله فلسطین اتفاق افتاده با پس از این عملیات قابل قیاس نیست زیرا طوفان الاقصی به همه ثابت کرد که مساله فلسطین فراموش شدنی نیست و مردم فلسطین در این نبرد تنها نیستند زیرا آن‌ها در این نبرد از برادران و متحدان قوی و محوری و وفادار برخوردارند که با قدرت و اقتدار در کنار آن‌ها می‌جنگند.

وی افزوده است: پیام محور مقاومت به دشمن صهیونیستی و حامیان پشت پرده اش این است که این منطقه دارای مردم و صاحبانی است که از آن دفاع می‌کنند، آینده‌اش را رقم می‌زنند و با خون پاک خود، چهره و نقشه آن را ترسیم می‌کنند و در این نقشه، جایی برای رژیم صهیونیستی وجود ندارد.

پایگاه خبری عرب ژورنال در مصاحبه با «ابو عیسی» مسئول تماس جنبش جهاد اسلامی فلسطین با کشورهای عربی، آخرین و مهمترین تحولات مربوط به نبرد طوفان الاقصی و تجاوزات مداوم رژیم اسرائیل به نوار غزه و لبنان را مورد بحث و بررسی قرار داده است.

در این مصاحبه درباره اهمیت و جزئیات نشست‌های گسترده بین حماس و فتح در خصوص اداره نوار غزه و آخرین تحولات در مذاکرات آتش‌بس با رژیم صهیونیستی باتوجه به ادامه مانع تراشی رژیم اسرائیل برای توقف حملات - همانگونه که طرفین میانجیگری تایید کرده اند- گفت و گو شد.

در این گفت و گو همچنین به ادامه حمایت آشکار و علنی آمریکا از ادامه نسل کشی علیه مردم فلسطین حتی در بحبوحه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تحولات در جبهه‌های حامی مقاومت فلسطین پرداخته شد.

متن کامل این گفت و گو به شرح زیر است:

جلسات گسترده‌ای بین حماس و فتح در قاهره پایتخت مصر در خصوص مدیریت نوار غزه برگزار شده است. مقاومت در بحبوحه نبرد طوفان الاقصی و مقابله با حملات رژیم، ایده مدیریت نوار غزه را در چه زمینه‌هایی ارائه می‌کند؟ به نظر شما آیا این دیدارها و مذاکرات در چارچوب مقابله با اصطلاح «روز پس از جنگ غزه» که توسط صهیونیست ها و آمریکایی‌ها تبلیغ می‌شود، صورت می‌گیرد؟.

همانطور که می‌دانید، ما در جهاد اسلامی در غزه و در کرانه باختری، یک طرف قدرت نیستیم، اما در اصل از هرگونه دیدار بین اجزای تشکیل دهنده ملت فلسطین استقبال می‌کنیم و با توجه به اینکه مردم ما مورد حملات نسل کشی و پاکسازی قومی قرار گرفته‌اند مشتاقیم از همه تلاش‌ها برای کاهش اختلاف‌ها و رسیدن به یک وحدت فلسطینی که به شدت به آن نیاز داریم، حمایت کنیم.

پیش از دور جدید گفت‌وگوها در قاهره، گفت و گوهایی میان فتح و حماس نیز برای تلاش جهت ارائه یک فرمول فلسطینی برای مدیریت نوار غزه پس از پایان جنگ و جلوگیری از تلاش‌های دشمن که با هدف حذف هر یک از طرف‌های فلسطینی برای مدیریت نوار غزه از صحنه روز پس از جنگ انجام می‌شود، برگزار شده بود.

درباره همه چیز مربوط به این کمیته تصمیم گیری نشده است و دو طرف توافق کردند که رایزنی‌ها را ادامه دهند. شاید دلیل اصلی این اختلاف نظر، تشکیلات این کمیته بود که امیدواریم این مانع برطرف شود.

دشمن صهیونیستی عادت دارد که با کمک آمریکا و سرسپردگانش در رژیم‌های عربی، شکست خود در میدان را به پیروزی در سیاست تبدیل کند. دشمن در تمام جبهه‌ها خسته و فرسوده است و پس از گذشت بیش از یک سال به هیچ یک از اهدافی که در روز اول جنگ اعلام کرده بود نرسیده است که مهمترین آن حذف مقاومت و بازگرداندن اسیران صهیونیست بود. ارتش رژیم صهیونیستی و اقتصادش فرسوده شده و صهیونیست‌ها از این وضعیت خسته شده‌اند لذا تلاش می‌کند تا این فرسودگی را با کشتار و ویرانی بیشتر بپوشاند.

در چنین شرایطی آمریکا عجله دارد تا از طریق یک توافق سیاسی راهی برای رژیم اسرائیل بیابد که شکست میدانی تل آویو را جبران کند.

ما در جهاد اسلامی از همه طبقات سیاسی فلسطین خواستیم و می‌خواهیم توافقات انجام شده در دور گفت‌وگوهای آشتی را که آخرین آن در چین بود، به سرعت اجرا کنند تا صفوف خود را در برابر سونامی سیاسی که دشمن صهیونیستی با حمایت آمریکا نه تنها برای فلسطین بلکه برای کل منطقه در نظر گرفته است، متحد کنیم.

موضوع کمیته غزه یک موضوع فرعی است. مهمترین چیز پایان دادن به اختلاف‌ها و بازسازی سازمان آزادیبخش فلسطین و یکپارچه شدن نمایندگی فلسطین است، زیرا این سوپاپ اطمینان مردم ما و تضمینی برای حفظ جانفشانی‌های مردم فلسطین است.

به تازگی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر اذعان کردند که در مذاکرات درباره غزه از سوی رژیم صهیونیستی مانع تراشی شده است. چرا ما یک موضع بین المللی روشن یا حداقل موضعی از سوی کشورهای میانجی حامی این مذاکرات در قبال این اقدام رژیم صهیونیستی نمی‌بینیم؟ این مذاکرات امروز به کجا رسیده است؟ آیا هنوز روزنه امیدی وجود دارد که هرگونه مذاکره پیش‌بینی‌شده منجر به توقف جنگ علیه غزه شود یا باتوجه به پافشاری رژیم اسرائیل بر ادامه جنگ و افزایش تنش‌ها در جبهه‌های مختلف، اکنون مسیر مذاکره سیاسی دور از ذهن است؟

همه دنیا می‌دانند چه کسی مذاکره را به هم می‌زند، حتی خانواده‌های اسرای صهیونیست هم می‌گویند کابینه رژیم اسرائیل است که نمی‌خواهد معامله کند. ما در مقاومت بسیار مشتاقیم که توافقی شکل بگیرد و این کشتار هولناک علیه مردم غزه را متوقف کنیم و به گواهی طرف های میانجی انعطاف زیادی از خود نشان داده ایم.

در مورد موضع بین المللی باید بگویم که ما بیش از یک سال است با ریاکاری، نژادپرستی و دروغگویی غربی‌ها به سرکردگی آمریکا مواجه هستیم و در شرایطی به سر می‌بریم که در معرض این غرب منحط و وحشی که همه شعارها را برای اشغال کشورها، سرنگونی نظام‌ها و کشتار و آواره کردن میلیون‌ها انسان در چهار گوشه جهان به کار می‌گیرد، قرار گرفته ایم.

اما در خصوص مذاکرات سیاسی باید بگویم که هیچ چیز جدیدی وجود ندارد، زیرا مذاکرات به بن بست رسیده و همیشه به مانع تراشی دشمن برخورد کرده است.

نظر شما درباره نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که بصورت علنی از ادامه نسل کشی صهیونیست‌ها در غزه حمایت می‌کند، چیست؟ و باتوجه به وضعیت علنی و مواضع آشکار واشنگتن در حمایت از تروریسم صهیونیستی - آمریکایی علیه مسلمانان، آمریکا چه آینده‌ای دارد؟ و آینده حضور نظامی آمریکا در منطقه با توجه به نتایج نبرد طوفان الاقصی چگونه است؟.

روابط آمریکا و رژیم صهیونیستی یک رابطه راهبردی و ایدئولوژیک است و عمیق‌تر از آن است که شخصیت ساکن در کاخ سفید اعم از دموکرات یا جمهوری خواه بر آن تاثیر بگذارد. رژیم صهیونیستی نوک پیکان پروژه استعماری غرب است و به همین منظور در منطقه ما کاشته شد و ماموریتش ضربه زدن به هر پروژه وحدت بخش یا انقلاب در کشور و منطقه ما و حفظ تداوم حالت وابستگی ما به غرب به ویژه آمریکا است.

کسانی که امروزه بر ارکان دولت آمریکا مسلط هستند، اکثراً پیرو صهیونیسم مسیحی هستند و تعداد آن‌ها در آمریکا از یکصد میلیون نفر فراتر می‌رود و بیشتر از یهودیان، به رژیم صهیونیستی متعصب هستند.

در مورد آینده آمریکا، همه شاخص‌ها می‌گویند که خورشید آن در حال غروب است و زمان سیطره آن بر این سیاره رو به پایان است. امروز، تغییرات مهمی در توازن قدرت جهانی و منطقه‌ای در حال رخ دادن است و این چیزی نیست که آمریکا و متحدان غربی آن می‌خواهند. حضور آمریکا در منطقه ما ثابت کرده که عامل همه بلاها و بدبختی‌هایی است که بر سر منطقه ما آمده است و همه آزادگان ملت‌های مسلمان باید پشت محور مقاومت صف آرایی کنند تا یک بار برای همیشه آمریکایی‌ها از منطقه بیرون شوند.

یمن بیش از یک سال است که به رغم تهدیدها و فشارهای غرب و حملات آمریکا و انگلیس به حمایت نظامی گسترده خود از غزه از طریق موفقیت در جلوگیری تردد کشتی‌های رژیم صهیونیستی در دریای سرخ ادامه می‌دهد و بدون هیچ گونه خستگی با مردم فلسطین در همه میدان‌ها و عرصه‌ها اعلام همبستگی می‌کند، این موضع قهرمانانه و این عزم برای حمایت از آرمان محوری امت عربی و اسلامی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ و مشارکت یمن در نبرد طوفان الاقصی چه تاثیرات عمیقی بر رژیم صهیونیستی از یک سو و هژمونی آمریکا در منطقه از سوی دیگر داشته است؟

حقیقت این است که مردم یمن به طور کلی و نیروهای مسلح این کشور به طور خاص در جنگ غزه همه را غافلگیر کردند و جنبش ضربه زدن به هیمنه منفور آمریکا را به راه انداختند و ثابت کردند که قدرتمند و امیدوار هستند. حضور آنان در نبرد، برای دوست و دشمن حیرت‌انگیز بود، آنان شایستگی و شهامتی بی‌نظیر از خود نشان دادند و در برابر خداوند متعال و در برابر تاریخ، حجت را بر همه حکام، مردم و ارتش کشورهای اسلامی تمام کردند که برای عقب نشینی هیچ بهانه و توجیهی ندارند.

همچنین ثابت کردند که در پشت‌سر رهبری خود، دل در گرو فلسطین و بیت المقدس دارند و رژیم‌هایی که به دنبال حمایت از آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها هستند باید به همبستگی مردم یمن با رهبری خود، توجه کنند زیرا مردم منشأ حفاظت و مشروعیت حکومت هستند.

در مورد تاثیر مشارکت یمنی‌ها در حمایت از مردم غزه باید گفت که دشمن صهیونیستی ورشکستگی بندر ایلات که برای اقتصاد این رژیم حیاتی است را اعلام کرده است. همچنین موشک‌ها و پهپادهای یمنی شب را در تل‌آویو، حیفا و جاهای دیگر سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچون روز روشن کرده است و این، نگرانی شهرک‌نشینان متجاوز صهیونیست را در مورد تداوم موجودیت آنها عمیق‌تر کرده است که در سرزمین فلسطین آینده‌ای ندارند.

گذشته از کوتاهی برخی از کشورهای عربی و اسلامی در قبال غزه، آیا می‌توان گفت که عملیات طوفان الاقصی، پس از این همه مقاومت افسانه‌ای در همه محورها و جبهه‌های آن، واقعیت جدیدی را مغایر با آنچه صهیونیستها و آمریکایی‌ها می‌خواستند در سطح منطقه و جهان رقم زد؟ و چرا امروز و در این لحظه سرنوشت ساز همه به ویژه مسلمانان باید حول محور فلسطین، لبنان و محور مقاومت تجمع و اعلام همبستگی کنند؟.

مسلماً آنچه قبل از عملیات طوفان الاقصی در خصوص مساله فلسطین اتفاق افتاده با پس از این عملیات قابل قیاس نیست زیرا طوفان الاقصی به همه ثابت کرد که مساله فلسطین فراموش شدنی نیست و مردم فلسطین در این نبرد تنها نیستند زیرا آن‌ها در این نبرد از برادران و متحدان قوی و محوری و وفادار برخوردارند که با قدرت و اقتدار در کنار آن‌ها می‌جنگند.

پیام محور مقاومت به دشمن صهیونیستی و کسانی که در پشت دشمن پنهان می‌شوند این است که این منطقه دارای مردم و صاحبانی است که از آن دفاع می‌کنند، آینده‌اش را رقم می‌زنند و با خون پاک خود، چهره و نقشه آن را ترسیم می‌کنند و در این نقشه، جایی برای رژیم صهیونیستی وجود ندارد.

عملیات طوفان الاقصی تمایز بین حزب فلسطین و قدس و حزب شیطان و دشمن‌ترین مردم را روشن کرد و خون پاک شهدای مقاومت، قطب نما را به سوی قدس، قبله اول ما و مسیر پیامبر ما بازگرداند.